2012-07-28 16:06:46
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΚΑΙ... ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!
Τα τρία φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία, έδωσαν την ευκαιρία στον Λεονάρντο Ζαρντίμ να ξεκαθαρίσει στο μυαλό του την κατάσταση για το ρόστερ της νέας περιόδου.

Από Δευτέρα αναμένεται να συναντηθεί ξανά με την διοίκηση και να συζητηθούν τα μεταγραφικά, αλλά και οι δεύτερες ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες.

Τα δύο από τα τρία φιλικά ματς επί πορτογαλικού εδάφους που έδωσαν οι ερυθρόλευκοι, κόντρα σε Μπράγκα και Νιούκαστλ, ήταν πολύ δυνατά. Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε όλους όσους είχε στην διάθεσή του και μάλιστα κάποιους από αυτούς σε άλλες θέσεις ώστε να αποφασίσει ποιος του κάνει και ποιος όχι Με την επιστροφή στην Αθήνα, αναμένεται να δρομολογηθούν κοι οι εξελίξεις. Τόσο στις μεταγραφές όσο και στους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί. Ο Ζαρντίμ θα συναντηθεί με την διοίκηση για να βάλουν κάτω τα πράγματα και θα παραδώσει την λίστα με αυτούς που δεν υπολογίζει.

Για την ώρα υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις παικτών που δεν ικανοποίησαν και θα είναι στην λίστα, όπως ο Σουμπίνιο που πιάνει και θέση ξένου, ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιοι, όπως ο Τάτος, που θα πάει και στην Ολλανδία ώστε να του δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία να αποδείξει ότι έχει θέση στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ο Έλληνας μέσος έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο με την Μπράγκα και ένα πολύ καλό δεύτερο με τη Νιούκαστλ, κάτι που δεν αποκλείεται να άλλαξε και τη γνώμη στον Ζαρντίμ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ