2012-07-28 15:06:32
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ... «10ΑΡΙ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η Μπράγκα απέκτησε τον Ρούμπεν Μίκαελ και... βγάζει στο σφυρί τον Βραζιλιάνο μέσο της. Το "sday.gr" σε δημοσίευμά του παρουσιάζει τα δεδομένα για το "δεκάρι" στον Ολυμπιακό.

Σας μεταφέρουμε αυτούσιο το δημοσίευμα:

Από τον Ολυμπιακό επέμεναν και χθες πως δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση. Ούτε για την υπόθεση του κεντρικού αμυντικού ούτε γι' αυτή του «δεκαριού». Προσέθεταν δε ότι με την επιστροφή της ομάδας από την Πορτογαλία θα τεθούν όλες οι περιπτώσεις στον Ζαρντίμ, ο οποίος θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις.

Για «δεκάρι» τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι λίγο-πολύ γνωστά. Ο Τσάβες της Μπόκα, του οποίου η περίπτωση έχει «παγώσει» για την ώρα αυτή του Μασάδο της Τουλούζ, μια υπόθεση που ανά πάσα στιγμή ο Ολυμπιακός την ενεργοποιεί, αλλά και αυτή του Μοσορό της Μπράγκα! Ο Βραζιλιάνος έδειξε και στο φιλικό με τους «ερυθρόλευκους» ότι έχει την ποιότητα να κάνει τη διαφορά. Ταυτόχρονα κάνει στο γήπεδο όλα όσα θα ήθελε ο Ζαρντίμ από το «δεκάρι» που θ' αποκτηθεί.


Θα είναι αυτός ο Μοσορό; Η Μπράγκα φαίνεται πως βγάζει στο σφυρί τον Βραζιλιάνο μέσο. Και αυτό γιατί o πρώην σύλλογος του Ζαρντίμ απέκτησε τον Ρούμπεν Μίκαελ από την Ατλέτικο Μαδρίτης με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο (έχει συμφωνήσει και για 4ετές συμβόλαιο με τον παίκτη εάν ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς). Ο Πορτογάλος χαφ είχε προταθεί και στους «ερυθρόλευκους», αλλά εν τέλει η Μπράγκα τον πήρε δανεικό. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο Αντόνιο Σαλβαδόρ (πρόεδρος της Μπράγκα) θα βγάλει στο σφυρί τους Μοσορό και Ούγκο Βιάνα ελπίζοντας ότι θα πουλήσει κάποιον από τους δύο, μια και ο Ρούμπεν Μίκαελ μπορεί να καλύψει τις συγκεκριμένες θέσεις.

Σίγουρα η περίπτωση του Μοσορό δεν είναι εύκολη. Η Μπράγκα πάντα πουλάει ακριβά, ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, αλλά εάν η διοίκηση του συλλόγου θέλει να βάλει λεφτά στο ταμείο, τότε θα διαπραγματευτεί με άλλους όρους. Οι Πορτογάλοι, πάντως, φαίνεται να τον κοστολογούν κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Ο Μοσορό αρέσει στον Ζαρντίμ, αρέσει και στη διοίκηση του Ολυμπιακού, αλλά για την ώρα δεν έχει προκύψει κάτι για τον Βραζιλιάνο. Οπως δεν έχει προκύψει και για τους Τσάβες και Μασάδο που προαναφέραμε. Οσον αφορά τον Χουράδο της Σάλκε; Ο Ολυμπιακός διέψευδε την περίπτωση του Ισπανού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ