2012-07-28 14:51:31
Φωτογραφία για ΜΕΝΣΑ ΜΟΝΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΚΛΕΤΟΝ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗ
Ο Ολυμπιακός επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τζόι Ντόρσεϊ και έχουν δείξει τη διάθεσή τους να περιμένουν την προσπάθειά του να βρει ομάδα στο ΝΒΑ, όμως δεν μπορούν να τον περιμένουν για πολύ, καθώς ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, θέλει να κλείσει σύντομα το ζήτημα.

Αυτό που έχει κάνει εντύπωση στο Λιμάνι είναι ότι ο 29χρονος σέντερ δεν έχει επικοινωνήσει με τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι ευελπιστούν να τον δουν και του χρόνου στον Θρύλο, αλλά έχουν ήδη ξεκινήσει να αναζητούν λύσεις.

Η υπομονή των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας δεν είναι εφικτή για μεγάλο διάστημα και ο κ. Μπαρτζώκας επιχειρεί να «ανιχνεύσει» ψηλούς με παρόμοια στοιχεία με το στυλ παιχνιδιού του Ντόρσεϊ.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων έχει ενημερωθεί για σέντερ από το Summer League του ΝΒΑ από τον συνεργάτη του Χρήστο Μαρμαρινό που βρέθηκε στις ΗΠΑ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, όμως μάλλον θα προτιμούσε έναν παίκτη με πείρα από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sentragoal.gr".


Οπως για παράδειγμα τον Ποπς Μενσά-Μονσού (29 χρ., 2,06 μ.), σέντερ από την Γκάνα με αγγλικό διαβατήριο που έχει παίξει στο ΝΒΑ με τους Μαβς-Χόρνετς και έχει φορέσει τις φανέλες των Μπενετόν, Μπανταλόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπεσίκτας.

Ο Μενσά-Μπονσού έχει (αμυντικά) χαρακτηριστικά του Ντόρσεϊ και πριν από την περσινή απόκτηση του τελευταίου είχε απασχολήσει τον πρώην τεχνικό των «κόκκινων», Ντούσαν Ιβκοβιτς. Προσιτή περίπτωση θα μπορούσε να είναι και ο Τζέιμς Σίνγκλετον (30 χρ., 2,04 μ.), πρώην παίκτης των Ταουγκρές, Μιλάνο, που πέρυσι αγωνίστηκε στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, δεν δείχνουν να ασχολούνται με τον άλλοτε σέντερ της Καβάλας, Αμερικανό με βουλγαρικό διαβατήριο, Σέντρικ Σίμονς, που χθες δήλωσε ότι «δεν έχω προτάσεις, αλλά ο ατζέντης μου έχει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ