2012-07-28 14:32:59
Φωτογραφία για Βουλευτής των Συντηρητικών για την Ολυμπιάδα της Αγγλίας...«Αριστερά πολυπολιτισμικά σκατά»
Ο βουλευτής των Συντηρητικών της Αγγλίας, Άϊνταν Μπέρλεϊ, χαρακτήρισε μέσω twitter την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου ως «αριστερά πολυπολιτισμικά σκατά», προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων!

Μέλος των Συντηρητικών της Αγγλίας, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για παρουσία σε πάρτι με ναζιστικούς συμβολισμούς και στολές των SS, το οποίο του είχε στοιχίσει τη θέση του ως κοινοβουλευτικός γραμματέας έστειλε δύο tweets που προκάλεσαν νέες αντιδράσεις. Ο Άιντεν Μπέρλεϊ έγραψε: «Η πιο αριστερή τελετή έναρξης που έχω δει. Περισσότερο από το Πεκίνο, την πρωτεύουσα του Κομμουνισμού», για να ακολουθήσει: «Δόξα το Θεό που έφτασαν οι αθλητές. Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε από αυτά τα αριστερά πολυπολιτισμικά σκατά. Φέρτε πίσω τα κόκκινα βέλη, τον Σέξπιρ και τους Στόουνς».

Από την Ντάουνινγκ Στριτ κράτησαν τις αποστάσεις τους και ιι αντιδράσεις ήταν άμεσες. Ο Τζέιμς Κρίντλαντ, διευθύνον σύμβουλος της Media UK ζήτησε την παραίτησή του, ενώ ο παρουσιαστής Τζέιμς Μαξ του απάντησε μέσω twitter: «Νομίζω ότι ο κόσμος θα αναρωτιέται αν αξίζεις τη θέση σου στο Κοινοβούλιο με τέτοια σχόλια».

Ο Μπέρλεϊ με διευκρινιστικό post, επανήλθε τονίζοντας: «Από ότι φαίνεται το tweet μου παρεξηγήθηκε. Μιλούσα για τον τρόπο που χειρίστηκαν το σόου, όχι την ίδια την πολυπολιτισμικότητα»
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ