2012-07-28 03:03:48
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (1-1, 4-4 ΠΕΝ.)
Στο τελευταίο και πιο δυνατό φιλικό επί Πορτογαλικού εδάφους ο Ολυμπιακός έδειξε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο με καλά στοιχεία και πάθος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, παίζοντας ακόμα και με 10 παίκτες για αρκετή ώρα.

Ο Ζαρντίμ καλείται να πάρει αποφάσεις για το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν, ενώ οι ερυθρόλευκοι έδειξαν (οι περισσότεροι τουλάχιστον) τον καλύτερό τους εαυτό για να ... αποδείξουν στον Πορτογάλο ότι αξίζουν να είναι στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ας δούμε και τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά:

Κάρολ:

Σταθερός και όπως πάντα κατεύθυνε την άμυνά του σε όλο το ματς. Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ, καθώς οι συμπαίκτες του θα έπρεπε να απομακρύνουν τη μπάλα. Στη συνέχεια είχε και μερικες καλλές επεμβάσεις.

Τοροσίδης:

Δεν πίεσε τον εαυτό του, Κράτησε τη θέση του, είχε λιγοστές επιθετικές προσπάθειες, ενώ και αμυντικά δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο.


Παπάζογλου:

Πολύ μεστή εμφάνιση στη φυσική του θέση. Δυνατός στις επεμβάσεις του, κέρδισε τις περισσότερες από τις μονομαχίες που έδωσε.

Σιόβας:

Δεν ήταν τόσο καλός όσο στα προηγούμενα φιλικά, επηρεασμένος και από την κούραση, μιας και κλήθηκε να παίξει τόσο πολύ μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Ντιελνά:

Καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ταχύς, δυνατός και αρκετά αποφασιστικός στις επεμβάσεις του.

Σουμπίνιο:

Δεν βοήθησε στην ανάπτυξη της ομάδας όπως αναμενόταν. Έχει τεχνική και θέληση, ωστόσο δεν έχει πείσει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει με τα ερυθρόλυκα.

Λυκογιάννης:

Ήθελε αλλά δεν... μπορούσε. Έχει παίξει και αυτός πολύ όλο αυτό διάστημα συνεπώς έχει πολλά ελαφρυντικά.

Φέισα:

Σταθερός και πάλι, χωρίς σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά και χωρίς το κάτι το ιδιαίτερο Φετφατζίδης:

Ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις το παράκανε και δεν έδινε τη μπάλα γρήγορα.

Ντιόγκο:

Δεν μπόρεσε να πείσει ότι μπορεί να παίξει στα πλάγια. Πολλά κακά κοντρόλ, δεν πάτησε περιοχή για να βοηθήσει τον Τζιμπούρ.

Τζιμπούρ:

Ήταν μόνος μπροστά και δεν πήρε βοήθειες. Κάποιες στιγμές μάλιστα μπορούσε να δώσει τη μπάλα γρήγορα και η ομάδα να απειλήσει, αλλά δεν το έκαν...

---------------------------------------------

Χολέμπας:

Είχε καλές προωθήσεις από την πλευρά του και απείλησε, χωρίς πάντως να ξεχωρίσει...

Μανωλάς:

Έβγαινε πρώτος πάνω στη μπάλα και είχε σωστές επεμβάσεις. Χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά...

Μοντέστο:

Όσο έπαιξε είχε καλές προσπάθειες και βοήθησε στο ανέβασμα της ομάδας.

Μανιάτης: Και πάλι έπαιξε με τη γνωστή αυτοπεποίθηση που τον διακρίνει. Έκοψε πολλές προσπάθειες των αντιπάλων, βοήθησε και επιθετικά μετά την αποβολή του Μοντεστό.

Τάτος: Ήταν σταθερός και βοήθησε στην βελτίωση του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος. Καλή ντρίμπλα, κράτημα μπάλας, πάσες την κατάλληλη στιγμή είναι τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. Το πέναλτι είναι θέμα και τύχης Βλαχοδήμος: Αυτή τη φορά είδαμε πολλά από τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Ταχύτατος και φυσικά εντυπωσιακός ντριμπλέρ, ικανός να κάνει ότι θέλει ακόμη και τρεις αντιπάλους. Ανεβαίνει την κατάλληλη στιγμή.

Μήτρογλου: Εκτός από το γκολ ήταν εξαιρετικός συνολικά. Κέρδισε πολλές μονομαχίες, κρατούσε μπάλα, ήταν και ομαδικός όταν χρειαζόταν. Η καλύτερη εμφάνιση από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Αμπντούν: Ήταν και πάλι πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα. Πολλές κούρσες, ουσία και κυρίως αυτοπεποίθηση που κάνει… μπαμ. Ο καλύτερος συνολικά των φιλικών της Πορτογαλίας.

Πάντελιτς: Δεν έπαιξε πολύ. Το διάστημα αυτό πάντως έδειξε βαρύς και δεν έδωσε βοήθειες.

Καραγκούνης: Έπαιξε λίγο, αλλά και πάλι χωρίς ίχνος άγχους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ