2012-07-27 22:43:28
Φωτογραφία για Η Κirsten Dunst έρχεται στην Ελλάδα
Όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να συνηθίσουμε πλέον να βλέπουμε σταρ του Χόλυγουντ στη χώρα μας και όχι μόνο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η ξανθιά καλλονή Kirsten Dunst, το φθινόπωρο θα περάσει αρκετό καιρό στην χώρα μας, εν όψει των γυρισμάτων, της νέας της ταινίας.

Μαζί με τον καρδιοκατακτητή Viggo Mortensen, η Αμερικανίδα ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Two Faces» , μια ιστορία για τον έρωτα που πεθαίνει -το πώς είναι να μην είσαι πλέον ερωτευμένος με κάποιον, αλλά να νιώθεις ότι πρέπει να του δείξεις αφοσίωση.

Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου στην Αθήνα και στην συνέχεια στα νησιά και στην Τουρκία. Ο Mortensen υποδύεται έναν απατεώνα ο οποίος σκοτώνει, πιθανόν κατά λάθος, έναν Έλληνα αστυνομικό. Η γυναίκα του, Kirsten Dunst, τον βοηθάει να δραπετεύσουν από την Αθήνα, αρχικά για τα νησιά και εν συνεχεία για την Κωνσταντινούπολη.


Η Ελλάδα και οτιδήποτε Ελληνικό, είναι ιδιαίτερα γουρλίδικα για την Dunst, εφόσον έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο, και μάλιστα σε ηλικία έξι ετών, με την ταινία του Γούντι Άλεν, με ελληνική επιρροή, «Oedipus Wrecks»- μια ταινία βασισμένη στο οιδιπόδειο σύμπλεγμα! Σε ηλικία δώδεκα ετών ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της ως παιδί βρικόλακας στην ταινία «Interview with a Vampire».

Γνωστή στο ευρύ κοινό είναι κυρίως για την συμμετοχή στην τριλογία του «Spiderman», όπως και για την βράβευση της ως καλύτερη ηθοποιός στο Φεστιβάλ Καννών το 2011 για τον ρόλο της στην ταινία «Melancholia» του Lars Von Trier.

Η Kirsten Dunst, που είναι πλέον μια από τις σύγχρονες και ακριβοπληρωμένες ντίβες της μεγάλης οθόνης, δηλώνει εργένισσα αλλά ότι θα παντρευτεί όταν βρει τον κατάλληλο για να δημιουργήσει οικογένεια. Λέτε να βρεθεί ο τυχερός κατά τη διάρκεια της διαμονής της στην χώρα μας; Όλα είναι πιθανά.
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ