2012-07-27 21:17:02
Φωτογραφία για «ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΚΑΝΟ ΜΕ 800.000 Η ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ»
Μπορεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να διέψευσε τα περί επαφών με Γκιμαράες, η έντυπη έκδοση της «Ο'Jogo», ωστόσο, αναφέρει ότι ο Τοσκάνο έχει δεχθεί κρούση τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο και από συλλόγους της Ρωσίας, υποστηρίζοντας ότι η διοίκηση της Βιτόρα Γκιμαράες είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει μ' ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ.

Γερά στην διεκδίκηση του Τοσκάνο φαίνεται να μπαίνει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής σύμφωνα με αναφορές του πορτογαλικού Τύπου.

Τη στιγμή όπου ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Λεονάρντο Ζαρντίμ διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο την ύπαρξη ενδιαφέροντος για τον Βραζιλιάνο μεσποεπιθετικό της Γκιμαράες, έρχεται η «O' Jogo» σην έντυπη μορφή της με σημερονό δημοσίευμα να θέσει τον Τοσκάνο ακόμη πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Όπως αναφέρεται, «είναι όλο και πιο πιθανό το ενδεχόμενο πώλησης για τον παίκτη» από την στιγμή, όπου η διοίκηση της Βιτόραι Γκιμαράες φέρεται να έχει δεχθεί κρούση τόσο από τον νταμπλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό, όσο και από ομάδες της Ρωσίας, τις οποίες οι Πορτογάλοι δεν κατονομάζουν.


Το νέο στοιχέιο στην υπόθεση όμως αφορά το ποσό με το οποίο η διοίκηση της Βιτόρια δείχνει διατεθειμένη να παραχωρήσει το Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό: «Μ' ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ τον δίνει» αναφέρουν χαρακτηρισιτκά οι Πορτογάλοι.

Αε αυτό το σημείο, αξίζει να τονιστεί ότι η Γκιμαράες κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, με το άλλο 50% να ανήκει σε γραφείο μάνατζερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ