2012-07-27 19:06:06
Φωτογραφία για Ζητώ από την πολιτεία να προστατεύσει εμένα και την οικογένειά μου
"Δέχτηκα απρόκλητη επίθεση" - λέει, σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο Cretalive, ο 44χρονος θείος της 14χρονης, από το Τυμπάκι που το βράδυ της περασμένης Τρίτης ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους... θείους του 18χρονου με αποτέλεσμα την αιματηρή συμπλοκή.

"Δέχτηκα απρόκλητη επίθεση από τους τρεις θείους του 18χρονου και, όπως θα έκανε ο κάθε άνθρωπος, αμύνθηκα για να προστατεύσω τη ζωή της γυναίκας μου, των παιδιών μου και τη δική μου. Ζητώ από την πολιτεία να προστατεύσει εμένα και την οικογένειά μου" - λέει στο Cretalive, ο 44χρονος άνδρας, με εμφανή τα σημάδια από τα τραύματα στο σώμα του.

Σε βάρος του 44χρονου ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή με πρόθεση και σε ήρεμη ψυχιοκή κατάσταση, για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία πιστολιού και παράνομη οπλοχρησία, ενώ η υπόθεση παραπέμφθηκε σε τακτική ανάκριση.

Οι δικηγόροι του 44χρονου ήδη, πάντως, επισκέφθηκαν το ανακριτικό γραφείο δηλώνοντας ότι ο 44χρονος είναι στη διάθεση των ανακριτικών αρχών για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Παράλληλα κατέθεσαν μήνυση κατά των τριών θείων του 18χρονου για την επίθεση που ο 44χρονος υποστηρίζει ότι δέχτηκε.
cretalive.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ