2012-07-27 18:25:02
Φωτογραφία για «ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΡΤΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΕΒΕΡΤΟΝ»
Όπως αναφέρει ο Πορτογαλικός Τύπος ο 23χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός Εβέρτον θα παραχωρηθεί από την Μπράγκα, με τους Ολυμπιακό και Πόρτο να ερίζουν για την απόκτησή του.

Ο Εβέρτον φαίνεται να αποτελεί την επιλογή του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την ενίσχυση της άμυνας των ερυθρόλευκων, αφού σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, ο 23χρονος Βραζιλιάνος στόπερ της Μπράγκα διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του παίκτη, που θέλει ο Πορτογάλος προπονητής, ώστε να καλύψει το κενό που έχει εντοπισθεί στο κέντρο της άμυνας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου και την αποχώρηση του Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο Εβέρτον Ζοσέ Αλμέιδα Σάντος όπως είναι το πλήρες όνομα του, συνεργάστηκε πέρυσι με επιτυχία στην Μπράγκα με με τον 38χρονο τεχνικό των ερυθρόλευκων, ο οποίος φαίνεται να τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει ο Πορτογάλος τενχικός του Θρύλου ήταν αυτός, που είχε ανακαλύψει τον Πορτογάλο στόπερ τον καιρό, όπου είχε αναλάβει τα ηνία της Μπράγκα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr".


Ο Εβέρτον, ο οποίος δεν αγωνίχστηκε καθόλου στο φιλικό της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό, «δένεται» με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου με την Μπράγκα και αυτό, που τονίζεται από τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, είναι ότι θα παραχωρηθεί σίγουρα, με τους Ολυμπιακό και Πόρτο να ερίζουν για την απόκτησή του.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης ο πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου Σαλβαδόρ.

Τα δικαώματα του 23χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού πάντως, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, τα έχει μια εταιρεία μάνατζερ BMG, η Μπράγκα είναι να παίρνει το 20% σε περίπτωση μεταγραφής του παίκτη.

Σε αυτό το σημείο, τα μέσα της χώρας της Ιβητικής Χερσονήσου αναφέρουν μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια, που θέλει την Πόρτο να έχει τον πρώτο λόγο για τον παίκτη σε περίπτωση κατά την οποία ασχοληθεί με τον ποδοσφαιριστή.

Με τις τελευταίες λεπτομέρειες να αναφέρουν ότι οι «Δράκοι» φέρονται έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ ώστε να κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο αμυντικό, αφού στο πρόσωπό του βλέπουν τον ιδανικότερο αντικαταστάτη του Ρολάντο, για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα η Μίλαν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η σύγχρονη «Μπόνι»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η σύγχρονη «Μπόνι»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ