2012-07-27 16:48:08
Φωτογραφία για Καινούργιο αγόρι στην αγκαλιά της Demi Moore!
Τα βέλη του έρωτα φαίνεται πως «χτύπησαν» ξανά τη Demi Moore η οποία, μετά το νευρικό κλονισμό που ακολούθησε το χωρισμό της από τoν άπιστο Kutcher, βρήκε παρηγοριά στα μάτια του ηθοποιού Martin Henderson! Σύμφωνα με το περιοδικό «Life & Style», η διάσημη star και ο κατά 12 χρόνια μικρότερός της γοητευτικός Νεοζηλανδός, πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στο Connecticut και το κλίμα λέγεται πως ήταν πολύ… θερμό μεταξύ τους!

Η 49χρονη Miss Moore φαίνεται να ξεπερνά σταδιακά τον επώδυνο χωρισμό της με τη βοήθεια του Henderson. Πηγές ανέφεραν στο περιοδικό ότι οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν τετ-α-τετ σε ρομαντικά δείπνα, ενώ οι παρόντες περιέγραψαν τη Demi να είναι στα…πάνω της και να φλερτάρει συνεχώς με τον όμορφο συνάδελφό της! Οι φωτογραφίες μάλιστα που δημοσιεύτηκαν δείχνουν τη Χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια να γελά με την ψυχή της, διαψεύδοντας τις φήμες που την ήθελαν καταρρακωμένη, μετά τα φωτογραφικά ενσταντανέ του πρώην της με την καινούργια αγαπημένη του, Mila Kunis!

Ο 37χρονος Martin Henderson συνόδεψε την ηθοποιό σε βόλτες για ψώνια και σε μπάρμπεκιου με φίλους, ενώ ένας από τους καλεσμένους τόνισε πως η Demi ήταν πολύ ομιλητική και φαινόταν υγιής και ευτυχισμένη!
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ