2012-07-27 16:37:04
Φωτογραφία για Ξεκλήρισαν οικογένεια επειδή δεν φέρονταν καλά στους υπηρέτες
Ένα οικογενειακό δράμα που δεν έχει προηγούμενο εκτυλίχτηκε στην Νότια Αφρική πριν από λίγες μέρες. Το περιστατικό απασχόλησε αρκετές μέρες τα μέσα ενημέρωσης γιατί έχει να κάνει με ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα που έχουν γίνει ακόμα και εκεί. Η ιστορία έρχεται από το Γιοχάνεσμπουργκ με δράστες έναν 24χρονο και έναν 21χρονο και θύματα την οικογένεια Βιανά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 24χρονος Πάτρικ Ραντεμπέ που δούλευε ως κηπουρός στο σπίτι τους και ο 21χρονος Σίφο Μπέλε ,γιος ενός από τους υπηρέτες της οικογένειας μαζί με ένα φίλο τους μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας με συγκεκριμένο σχέδιο.

Είχαν σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια και από την στιγμή που μπήκαν άρχισαν να το εκτελούν.

Πρώτα βίασαν την 43χρονη Τζεραλντίν, μπροστά στα μάτια του συζύγου της και του ανήλικου παιδιού της.

Η συνέχεια είναι εξίσου δραματική καθώς άρπαξαν ένα μπαστούνι του γκολφ και μια ματσέτα και άρχισαν να (!) κόβουν σε κομμάτια τον 53χρονο σύζυγο, δίνοντας του το τελειωτικό χτύπημα με μια σφαίρα στο κεφάλι. Αλλά το αρρωστημένο τους μυαλό δεν σταμάτησε εκεί . Γιατί δεν ξέφυγε ούτε το 12χρονο παιδί από την λύσσα τους.


Το ανήλικο παιδί που είδε με τα ίδια του τα μάτια να βιάζουν την μητέρα του και να πετσοκόβουν τον πατέρα του για εκείνους δεν μπορούσε να μείνει ζωντανό. Έτσι τον έδεσαν και τον τράβηξαν μέχρι την μπανιέρα, όπου εκεί τον έπνιξαν μέσα σε καυτό νερό.

Λίγα λεπτά πριν φύγουν με όλα τα χρήματα, κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα που είχε το σπίτι, φρόντισαν να τακτοποιήσουν και το σκύλο της οικογένειας ανοίγοντάς του το στομάχι.

Ως αιτιολογία οι νεαροί τρεις άντρες ανέφεραν ότι το έκαναν επειδή η μητέρα της οικογένειας φερόταν άσχημα στο προσωπικό του σπιτιού.
Star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ