2012-07-27 15:41:21
Φωτογραφία για Εταιρεία παιχνιδιών μηνύει τη Lady Gaga
Η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών MGA κατέθεσε μήνυση εναντίον της Lady Gaga διεκδικώντας ως αποζημίωση το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, υποστηρίζοντας ότι η εκκεντρική τραγουδίστρια απαίτησε την τροποποίηση της «κούκλας Lady Gaga» λίγο πριν την κυκλοφορία της....

Οι δικηγόροι της MGA ισχυρίστηκαν ότι η αστέρας της μουσικής αφαίρεσε ένα φωνητικό τσιπ που ήταν αρχικά τοποθετημένο στην κούκλα, με αποτέλεσμα να διακυβεύεται η ικανότητα της εταιρείας να είναι συνεπής στις προθεσμίες της, όπως αναφέρει η New York Daily News.

Επίσης, ισχυρίζονται ότι η Gaga και η ομάδα της «προβάλουν συνεχώς και σκοπίμως εμπόδια» ώστε να καθυστερήσουν την κυκλοφορία του παιχνιδιού μέχρι το 2013, οπότε και θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της.

Η Amanda Silverman, εκπρόσωπος της Lady G, ανέφερε μεταξύ άλλων σε γραπτή της δήλωση στη Huffington Post: «Δεν υπήρχε καμία νομική βάση για να συρθεί η Lady Gaga σε μία τέτοια διαμάχη» και τόνισε ότι «η Lady Gaga θα υπερασπιστεί σθεναρά την άστοχη αυτή μήνυση της MGA και είναι σίγουρη ότι θα επικρατήσει».
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ