2012-07-27 15:26:12
Φωτογραφία για ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ Ο... ΜΑΤΑΪΣΕΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Εκτός από τον Γκονζάλο Ροντρίγκεθ στη λίστα του Ολυμπιακούν προστέθηκε και το όνομα του Ολλανδού Ματάισεν της Μάλαγα και μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα εξετάζεται σοβαρά.

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να έχουν τονίσει πάμπολλες φορές ότι οι μεταγραφές θα γίνουν μετά τα φιλικά της Πορτογαλίας αλλά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι επαφές με τους υποψήφιους στόχους έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξετάζουν αναλυτικά όλες τις περιπτώσεις που έχουν στα χέρια τους για να ενισχύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της ομάδα σε άμυνα και κέντρο.

Όσον αφορά τον Γκονζάλο Ροντρίγκεθ της Βιγιαρεάλ αυτό που μπορεί να γίνει είναι να ξεκινήσουν οι επαφές ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων οι οποίες είναι πολύ καλές μετά τον δανεισμό του Μαρκάνο. Αν ο Αργεντινός μείνει ελεύθερος λογικά θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση. Το θέμα του Μπρούνο Άλβες μένει στην επικαιρότητα μόνο από τον ρωσικό Τύπο αλλά με τα οικονομικά δεδομένα που έχουν παρουσιαστεί (2 εκατ. στη Ζενίτ και άλλο τόσα στον παίκτη για μονοετή δανεισμό) είναι μάλλον απίθανο να προχωρήσει η μεταγραφή.

Σύμφωνα, πάντως, με τη «Sportday» υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για τον Ολυμπιακό να ξεκινήσει επαφές με τη Μάλαγα για την απόκτηση του Ολλανδού στόπερ Ματάισεν ενώ στη λίστα υπάρχει και ο Ντεμικέλις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ