2012-07-27 14:49:09
Φωτογραφία για Η ΩΡΑ ΤΩΝ... ΤΕΛΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ!
Μπορεί η διοίκηση του Ολυμπιακού να έχει ξεκαθαρίσει πως οι όποιες κινήσεις θα γίνουν μετά τα φιλικά της Πορτογαλίας, όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση που επιθυμεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, όμως απ' ότι φαίνεται οι επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας, ο οποίος θα μπορέσει να καλύψει επάξια το κενό του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Διακαής πόθος του Ζαρντίμ είναι ο Μπρούνο Άλβες της Πόρτο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, όμως η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Στα υπόψιν βρίσκεται πάντα ο Γκονζάλες Ροντρίγκες της Βιγιαρεάλ αλλά και οι Σερένο της Πόρτο και Κανού της Σταντάρ ενώ όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα φαίνεται πως στη λίστα έχουν προστεθεί και τα ονόματα των Ματάισεν και Ντεμικέλις.

Στα υπόψιν βρίσκεται και το ενδεχόμενο απόκτησης "δεκαριού" αλλά οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν μόνο για κάποια εξαιρετική περίπτωση. Τα ονόματα που εξακολουθούν να ακούγονται είναι αυτά των Πάουλο Μασάδο της Τουλούζ και Κρίστιαν Τσάβες της Μπόκα.

Εν τω μεταξύ, στο αποψινό φιλικό με την Νιούκαστλ, οι Άγγλοι δημοσιογράφοι αναμένουν να αγωνιστεί και ο Κέβιν Μιραλάς προκειμένου να τον παρακολουθήσει ο τεχνικός των "ανθρακωρύχων", Άλαν Πάρντιου και μάλλον δεν έχουν υπολογίσει το γεγονός ότι ο Βέλγος επιθετικός βρίσκεται στην Ελλάδα λόγω τραυματισμού...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ