2012-07-27 13:26:44
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Για τα μάτια μιας γυναίκας το φονικό στη Σύρο!
Για τα μάτια μιας γυναίκας, ο 61χρονος κάτοικος του νησιού αποπειράθηκε να κάψει τον 53χρονο συντοπίτη του κι εν συνεχεία σκότωσε τον 42χρονο ιδιοκτήτη του μπαρ, ο οποίος προσπάθησε να τους χωρίσει Όπως αναφέρει το cyclades24, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες – θαμώνες του καταστήματος- ο 61χρονος δράστης ήρθε σε διένεξη και λογομαχία με τον 53χρονο μηχανικό για τα μάτια μιας γυναίκας η οποία βρισκόταν κι εκείνη στο μπαρ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης παλαιότερα είχε σχέση με τη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία τελευταία είχε δεσμό με το μηχανικό.

Μετά τη λογομαχία των δύο αδρών, ο 61χρονος περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό το μηχανικό και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά με αναπτήρα τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κι ενώ ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση αμοκ, έκανε χρήση πυροβόλου όπλου και τραυμάτισε θανάσιμα τον 42χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Τόσο ο δράστης, όσο και τα δύο θύματα ήταν μόνιμοι κάτοικοι της Σύρου, όπως και η γυναίκα για την οποία έγινε ο άγριος καυγάς. Ο δράστης, ο οποίος εργαζόταν στο ναυπηγείο του Νεωρίου, μένει στο νησί αρκετά χρόνια, ενώ η καταγωγή του είναι από το Αγρίνιο.

Ο μηχανικός, τον οποίο πυρπόλησε ο δράσης, είναι σοβαρά τραυματισμένος και με εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού διακομίστηκε με αεροσκάφος σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου υπέκυψε στα τραύματά του στις 5:30 το ξημέρωμα περίπου.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ