2012-07-27 12:27:52
Φωτογραφία για ΜΠΙΓΚΟΝ : ΠΛΗΡΗΣ Η ΝΑΠΟΛΙ
Ικανοποιημένος με τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις της Νάπολι, προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού σε... φιλικό επίπεδο, είναι ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ρικάρντο Μπιγκόν.

Ο παράγοντας των «παρτενοπέι» τόνισε σε δηλώσεις του πως η ομάδα είναι σχεδόν πλήρης και θύμισε σε όλους πως για τις μεταγραφές εργάζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η προετοιμασία της Νάπολι συνεχίζεται. Η ιταλική ομάδα γύρισε από το Ντιμάρο της βόρειας Ιταλίας στη βάση της και ο προπονητής, Βάλτερ Ματζάρι, δηλώνει ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάνουν οι παίκτες του, ενώ λέει τα καλύτερα για τη διοίκηση, που φρόντισε να του προσφέρει ένα πλήρες ρόστερ.

Την επιτυχία αυτή καρπώνεται βέβαια ο Ρικάρντο Μπιγκόν, ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι και υπεύθυνος των μεταγραφικών κινήσεων. Η «Gazzetta dello sport» ήρθε σε επαφή μαζί του και του επεσήμανε την ικανοποίηση του προπονητή.


«Κάναμε καλή δουλειά, αφού η προετοιμασία έγινε με το ρόστερ πλήρες. Ή τουλάχιστον με το μεγαλύτερο μέρος του, αφού οι μεταγραφές συνεχίζονται και είμαστε κοντά στην απόκτηση και κάποιων ακόμα παικτών» δήλωσε ο Μπιγκόν.

Ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες; «Ο Μπαλτζαρέτι μας αρέσει και ταιριάζει στα πλάνα του Ματζάρι. Προσπαθούμε να τα βρούμε με την Παλέρμο και τον ίδιο.»

Από τους παίκτες που υπάρχουν, ποιοι είναι πιθανό να αποχωρήσουν; «Ο Καβάνι θα μείνει, ανεξάρτητα με το ατυχές περιστατικό της ληστείας της συζύγου του. Ο Γκαργκάνο το ίδιο. Ο Βάργκας μας αρέσει και τον στηρίζουμε. Ο Ινσίνιε μπορεί να γίνει το νέο μεγάλο αστέρι του ιταλικού ποδοσφαίρου. Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι με αυτούς που έχουμε, αλλά οι μεταγραφές δεν τελειώνουν ποτέ. Πρέπει να δουλεύεις όλη τη χρονιά, όπως κάνω εγώ. Και δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτα», τόνισε ο Μπιγκόν, που φρόντισε να χαρακτηρίσει τη Γιουβέντους φαβορί για τον τίτλο και τη Νάπολι από τις ομάδες που μπορούν μπουν «σφήνα» στους παραδοσιακούς μεγάλους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ