2012-07-27 00:25:04
Φωτογραφία για Ο Ε. Μεϊμαράκης συναντήθηκε με τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Προέδρου, στη Βουλή, επιβεβαιώθηκε η πολύ καλή σχέση μεταξύ των δύο χωρών αλλά και... η προοπτική περαιτέρω αναβάθμισης της.

Ο κ. Μεϊμαράκης υποδεχόμενος τον κ. Mekel υπογράμμισε πως «οι σχέσεις της Ελλάδας με το Ισραήλ βρίσκονται σε καλό σημείο και μπορούν ακόμα περισσότερο να αναβαθμιστούν. Σ΄ αυτό θα συμβάλλει και η επίσκεψη του Προέδρου κ. Σιμόν Πέρες. Ξέρω ότι έχετε προετοιμάσει καλά την επίσκεψη αυτή και πιστεύω ότι θα είναι δημιουργική. Εκτιμώ ότι μπαίνουμε σε μια νέα σελίδα των διπλωματικών μας σχέσεων.»

Από την πλευρά του, ο Πρέσβης της Ισραήλ επεσήμανε ότι «τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε δει μια θεαματική αλλαγή στις σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ. Τώρα ανοίγουμε μια ακόμα καλύτερη σελίδα, που είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει σε νέα επίπεδα. Είμαστε παρά πολύ ενθουσιασμένοι με την επικείμενη επίσκεψη του Ισραηλινού Προέδρου στην Ελλάδα σε περίπου δέκα μέρες και βρισκόμαστε στη διαδικασία ολοκλήρωσης του προγραμματισμού της επίσκεψης. Επίσκεψη που αποτελεί σημάδι ότι οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και του Ισραήλ έχουν αποφασίσει να αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο τη σχέση τους».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ