2012-07-26 23:19:55
Φωτογραφία για ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ *VIDEOS*
O Αστέρας Τρίπολης νίκησε εντός έδρας με 4-2 στα πέναλτι την Ίντερ Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν, σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μαρίτιμο.

Ο αγώνας είχε ελάχιστες καλές στιγμές, με τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη να έχουν αρκετό άγχος εξαιτίας του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα στην ιστορία της ομάδας στην Τρίπολη. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 68ο λεπτό, όταν ο Ναβάρο με σουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ράγιο και κόντρα της μπάλας, νίκησε τον Λομάια. Οι Αζέροι ισοφάρισαν στο 88′ με κεφαλιά του Σούτζ μετά από εκτέλεση κόρνερ και έστειλαν τον αγώνα στην παράταση.

Παρά τις καλές στιγμές που είχε ο Αστέρας το σκορ παρέμεινε στο 1-1 και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Οι δύο ήρωες για τον Αστέρα ήταν οι Μπαντής, που απέκρουσε το πέναλτι Μπάρμετλερ και Περόνε που με εκπληκτικό πέναλτι διαμόρφωσε το 4-2, δίνοντας μία μεγάλη και ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ για τους Αρκάδες.


Τα πέναλτι:

Τσαμπούρης αστόχησε

Γκεοργκιέφσκι έστειλε την μπάλα έξω

Ράγιος: 1-0

Τσχαντάτζε: 1-1

Ουσέρο: 2-1

Μπάρμετλερ νικήθηκε από τον Μπαντή

Χουανίτο: 3-1

Γκένοφ: 3-2

Περόνε: 4-2 και πρόκριση.

Αστέρα Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Χουανίτο, Μπαρτολίνι (60’ Κουρμπέλης), Πιπίνης (76’ Γιαλούσης), Ναβάρο, Ουσέρο, Αλβάρες, Φορμίκα (57’ Μπακασέτας), Ράγιος, Περόνε.

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Έγκον, Φραγκουλάκης, Ντινιωτάκης.

Ίντερ Μπακού (Καχαμπέρ Τσχαντάτζε): Λομάγια, Μπάρμετλερ, Αμπντουλάγιε, Λέβιν (70’ Τσχαντάτζε), Ντασντεμίροφ, Ζλατίνοφ, Γκεοργκιέφσκι, Καντελάκι, Χαζίγιεφ (67’ Μαμάντοφ), Αντάμια (60’ Γκένοφ), Τσχαντάτζε.

Στον πάγκο: Πολάντοφ, Αμπραμίτζε, Αμιρκάνοφ, Νιάσε.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ