2012-07-26 21:45:05
Φωτογραφία για ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τους αναγνώστες του tromaktiko! Εξασφαλίσαμε για εσάς 10+10 δίκλινα δωμάτια στο Naxos Resort σε μοναδική τιμή!
Το "tromaktiko" και φέτος δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του για πολύ φθηνές διακοπές σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία των Κυκλάδων, στην πιο γνωστή παραλία της Νάξου, στη περιοχή του Αγίου Γεωργίου. 

Το Naxos Resort σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε διακοπές μέσα στον Αύγουστο σε τιμή που σοκάρει μόνο για 10+10 δίκλινα δωμάτια και αποκλειστικά για τους αναγνώστες του tromaktiko!

Δείτε αναλυτικά πιο κάτω την μοναδική προσφορά και καλέστε αμέσως στο 22850 26650 για να κάνετε προκράτηση και να σας ενημερώσουν για την διαδικασία κράτησης της προσφοράς:

Από 20 ή 21 Αυγούστου με αναχώρηση στις 25 ή 26 Αυγούστου - 6 ημέρες/5 διανυκτερεύσεις

Στη τιμή περιλαμβάνεται διαμονή, μεταφορά από και προς το λιμάνι με ιδιόκτητo κλιματιζόμενο πούλμαν του ξενοδοχείου, πρωινό και μεσημεριανό από το μενού της ημέρας.

Αρχικό Κόστος : 800 ευρώ διαμονή + 170 ευρώ μεσημεριανό: 970 ευρώ


Προσφορά ΜΟΝΟ για τους αναγνώστες του tromaktiko: 350 ευρώ 

H IΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 6ήμερο ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Από 25 ή 26 Αυγούστου με αναχώρηση στις 30 ή 31 Αυγούστου - 6 ημέρες/5 διανυκτερεύσεις

Στη τιμή περιλαμβάνεται διαμονή, μεταφορά από και προς το λιμάνι με ιδιόκτητο κλιματιζόμενο πούλμαν του ξενοδοχείου, πρωινό και μεσημεριανό από το μενού της ημέρας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 22850 26650 ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Σχεδιάστηκε με στυλ. Κτίστηκε με πάθος και πόθο. Νησιώτικη και βενετσιάνικη αρχιτεκτονική κυριαρχία με πινελιές γαλάζιου ουρανού και θάλασσας δίνουν στο NAXOS RESORT BEACH HOTEL την Αίγλη, την Πολυτέλεια και την Αρχοντιά της κυκλαδίτικης ζωγραφιάς.

Κτισμένο λίγα μέτρα από την απέραντη αμμουδιά του Αγ. Γεωργίου με την χρυσαφένια άμμο και τα ρηχά καταγάλανα νερά, ο Βασιλιάς και άρχοντας της Νάξου φαίνεται να αγναντεύει το πέλαγος παίρνοντας χρώμα μοναδικού τοπίου από το ηλιοβασίλεμα. 

88 πολυτελή και άνετα δωμάτια, οικογενειακά και 2 υπέροχα δωμάτια νεόνυμφων προσθέτουν μία ακόμη πινελιά. Εξοπλισμένα με κεντρικό κλιματισμό και θέρμανση, μπάνια, ντουζ ή υδρομασάζ δείχνουν την καλαισθησία του χώρου, σεσουάρ μαλλιών, μίνι bar, δορυφορική τηλεόραση, μουσική, χρηματοθυρίδες, Internet και τηλέφωνο προσδιορίζουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Το κάθε ένα από αυτά είναι έτοιμα να δεχθούν και να εντυπωσιάσουν τον κάθε επισκέπτη. Επίσης υπάρχουν δωμάτια για τετραμελείς οικογένειες και για άτομα με ειδικές ανάγκες

Παροχές δωματίων

All rooms are air-conditioned and include:

- Κεντρικό κλιματισμό 

- Aτομικό μπάνιο και πιστολάκι μαλλιών

- Ψυγείο

- Mini bar

- Δορυφορική Τηλεόραση 

- Μπαλκόνι ή βεράντα με θεά θάλασσα ή βουνό

- Τηλέφωνο

- Hχοσύστημα

- Χρηματοθυρίδα

- Πρόσβαση στο Internet

- Υπηρεσία δωματίου

- Κρεβάτι Μωρού (Χωρίς χρέωση)

Εστιατόριο, Μπαρ

Το Naxos Resort προτείνει και προσφέρει ντελικάτες ελληνικές και διεθνείς γεύσεις στο εστιατόριο Αριάδνη με θέα την πισίνα και την υπέροχη παραλία του Αγίου Γεωργίου. Το μπαρ Μύθος και το Σνακ μπαρ προσφέρουν εξωτικά κοκτέιλ για τις τρυφερές καλοκαιρινές νύχτες.

Yπηρεσίες

- Υπηρεσία δωματίου 

- Φαξ 

- Συνάλλαγμα

- Kαθαριστήριο 

- Ενοικίαση αυτοκινήτων 

- Μεταφορά 

- Πρόσβαση στο Internet 

- Μασάζ

- Καθημερινές εκδρομές στις παραλίες της Νάξου ή σε Μύκονο, Δήλο, Σαντορίνη και Πάρο
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ