2012-07-26 20:57:28
Φωτογραφία για ΑΠΛΑ... ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΝΤΟΡΣΕΪ ΚΑΙ ΣΕΛΤΙΚΣ
Η έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί στην Αμερική και ήθελε τους Σέλτικς να εξετάζουν την περίπτωση του Τζόι Ντόρσει, δεν ισχύει από την στιγμή όπου ο σύλλογος της Βοστώνης ήδη έχει 16 συμβόλαια Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος αγωνιζόμενος στον Ολυμπιακό αύξησε τη δημοτικότητά του, όπως επίσης και τις «μετοχές» του, που είχαν πέσει κατακόρυφα απόρροια της καραντίνας, που είχε τεθεί στην Κάχα Λαμποράλ, πολύ δύσκολα θα βρει εγγυημένο συμβόλαιο στους Σέλτικς, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr".

Η έντονη φημολογία που ήθελε την ομάδα της Βοστώνης να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 29χρονου σέντερ του Πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης Ολυμπιακού, δεν ευσταθεί, αφού ήδη οι Σέλτικς έχουν 16 παίκτες με συμβόλαια, δηλαδή έναν πάνω από το όριο του ΝΒΑ.

Στοιχείο, που επίσης καθιστά αμφίβολη την παραμονή και του Ντιόντε Κρίστμας, ο οποίος υπέγραψε μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο στην Βοστώνη, αντί της σίγουρης λύσης των Πρωταθλητών Ευρώπης!

Αυτό, που απομένει να διαπιστώσουμε είναι πόσο θα ...τραβήξει το όλο στόρι με τον Ντόρσει, από την στιγμή που πλέον τα περιθώρια στενεύουν...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ