2012-07-26 12:02:59
Φωτογραφία για ΓΙΑ 3ΑΡΙ ΜΕ... ΔΙΠΛΗ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»
Η εποχή που ο Ολυμπιακός στηριζόταν κατά βάση στους ξένους παίκτες του έχει περάσει προ πολλού.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν να περηφανεύονται για τον ελληνικό κορμό που τους οδήγησε στην κατάκτηση της Ευρωλίγκα και της Α1 και ο νέος προπονητής τους, Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν έχει σκοπό να αλλάξει αυτή τη «γραμμή». Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού αναζητά λύσεις από την αμερικανική αγορά για τη θέση «3», όμως δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη που θα απαιτήσει θέση βασικού.

Ο... «εκλεκτός» αναμένεται ν' αποτελεί συμπλήρωμα του Κώστα Παπανικολάου, αλλά ίσως χρειαστεί να έχει κι ένα άλλο σημαντικό στοιχείο στο παιχνίδι του, καθώς στο ΣΕΦ έχουν αρχίσει να σκέφτονται την πιθανότητα προσθήκης ενός γκαρντ/φόργουορντ, που να έχει την ευχέρεια να παίζει στο «2» και στο «3» και να διαθέτει αξιόπιστο σουτ.

Όσον αφορά την παραμονή του Τζόι Ντόρσεϊ θα χρειαστεί λίγη υπομονή ακόμα. Στο Λιμάνι δεν δείχνουν να βιάζονται, ενώ χθες ακούστηκε πως για τον Αμερικανό σέντερ (που προπονήθηκε πρόσφατα στο Μαϊάμι) ίσως ενδιαφερθεί και η Βοστώνη. Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, αν και τον έχουν ψηλά στη λίστα τους, θεωρούν πως αν προτιμήσει το ΝΒΑ, θα έχουν χρόνο να αναζητήσουν αξιόπιστες λύσεις για τη ρακέτα τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ