2012-07-26 08:49:51
Φωτογραφία για «ΔΙΝΕΙ 3 ΕΚ. ΓΙΑ ΤΟΡΟΣΙΔΗ Η ΡΟΜΑ»
Ο Ολυμπιακός τηρεί σιγή ιχθύος, πληροφορίες όμως που επικαείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" κάνουν λόγο για πρόταση της Ρόμα που αγγίζει τα 3 εκ. ευρώ, την ώρα που υπάρχει συμφωνία με Τοροσίδη και φουντώνουν τα σενάρια για Σαπουνάρου.

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν πάρει θέση σχετικά με τις συναντήσεις με τη Ρόμα για την παραχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη, ωστόσο πληροφορίες του δημοσιεύματος επιμένουν πως οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Ο Ζέμαν επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του διεθνή μπακ, οι Τζαλορόσι φέρεται να τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και πλέον να έχουν αρχίσει επαφές με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Τοροσίδη.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ρόμα προσφέρει κοντά στα 3εκ. ευρώ για να εντάξει στο δυναμικό της τον ποδοσφαιριστή, ενώ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη.

«Τελειωμένη» θεωρούν οι Ιταλοί την μεταγραφή


Παράλληλα, τα Ιταλικά δημοσιεύματα για την επικείμενη συμφωνία πέφτουν... βροχή τις τελευταίες ώρες και όπως αναφέρει ο 48χρονος παρουσιαστής αθλητικών ειδήσεων στο «Sportitalia1», Αλφρέντο Πεντούλα, - ο οποίος διατηρεί παράλληλα δικό του blog με ειδήσεις και θέματα μεταγραφών Ιταλικών ομάδων και όχι μόνο - η υπόθεση είναι «τελειωμένη». Μάλιστα, γράφει πως η Ρόμα προσφέρει ένα ποσό μεταξύ 2,5-3 εκ. ευρώ και τονίζει ότι όλες οι πλευρές τα έχουν βρει μεταξύ τους, καταλήγοντας πως η ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι θέμα ωρών.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που είχε μεταδώσει από την περασμένη Πέμπτη (19/7) πως ο Ολυμπιακός κινείται για την αγορά (και όχι μόνο δανεισμό με οψιόν) των δικαιωμάτων του Λεάντρο Γκρέκο από τη Ρόμα.

Δεν επιβεβαιώνει το deal ο Ολυμπιακός

Επομένως, η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τοροσίδη μοιάζει να είναι θέμα ωρών, αλλά ουδείς μπορεί να πει κάτι παραπάνω με κάθε βεβαιότητα, από τη στιγμή που ο επίσημος Ολυμπιακός δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά. Άρα αυτό που μένει είναι η απάντηση των νταμπλούχων για τα παραπάνω ώστε να γίνει γνωστό αν ο Τοροσίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στην «Αιώνια Πόλη».

Σαπουνάρου ο αντικαταστάτης;

Τις τελευταίες ώρες ολοένα και αυξάνονται τα σενάρια για τον Σαπουνάρου, μιας και ο παίκτης είναι θετικός στο να παίξει στον Ολυμπιακό, ενώ και η Πόρτο τον παραχωρεί χωρίς... πολλά ανταλλάγματα. Παράλληλα, σερβικά ΜΜΕ κάνουν λόγο πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ενδιαφερθεί για τον 20χρονο αμυντικό του Ερυθρού Αστέρα, Νίκολα Μαξίμοβιτς, ωστόσο το κασέ της μεταγραφής ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ