2012-07-25 19:37:04
Φωτογραφία για Σπείρουν τη διχόνοια στην οικογένεια Jackson;
Ο Randy Jackson, ο αδερφός του Michael Jackson, κατήγγειλε τους εκτελεστές της διαθήκης του εκλιπόντα αστέρα της μουσικής και ξεκαθάρισε το περιστατικό για την υποτιθέμενη εξαφάνιση της μητέρας του Katherine Jackson....

«Η μητέρα μου είναι πολύ καλά. Βρίσκεται στο σπίτι της αδερφή μου Rebbie και παίζει με τα εγγόνια της Stacy και London», δήλωσε στο κανάλι MSNBC την Τρίτη και συμπλήρωσε ότι «έχρηζε ξεκούρασης, όπως μας τόνισαν οι γιατροί της, γι’ αυτό και παρέμεινε στην Αριζόνα».

Το περασμένο Σάββατο ένας ανιψιός της 82χρονης Katherine ανέφερε την εξαφάνισή της στις Αρχές του Λος Άντζελες, ενώ η εγγονή της Paris έγραψε στο Twitter της το πρωί της Κυριακής (22/7): «Ναι η γιαγιά μου αγνοείται, δεν της έχω μιλήσει εδώ και μια εβδομάδα και θέλω να επιστρέψει σπίτι τώρα».

Επίσης, είχε αναφερθεί ότι και τα τρία παιδιά του Michael Jackson, Prince, Paris και Blanket, που είναι οι νόμιμοι και μοναδικοί κληρονόμοι του θρυλικού τραγουδιστή και βρίσκονται υπό την επιμέλεια της Katherine, δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της.


Η οικογένεια Jackson είχε χωριστεί στα δύο και κανείς δεν ήξερε τι ήταν αλήθεια και τι ψέματα, έως το απόγευμα της Δευτέρας (23/7) οπότε και η ηλικιωμένη γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με την αστυνομία και ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι πράγματι βρίσκεται με την οικογένειά της στην Αριζόνα, ενώ ο σερίφης της πόλης διαπίστωσε ιδίοις όμμασι του λόγου το αληθές.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Randy Jackson, οι εκτελεστές της διαθήκης του αδερφού του, John Branca και John McClain, προσπαθούν να σπείρουν τη διχόνοια στην οικογένεια Jackson και να απομακρύνουν τα παιδιά του αδερφού του από τη γιαγιά τους και όλη την οικογένεια.

«Επισκεφτήκαμε τα παιδιά και τους είπαμε ότι μπορούν να μιλήσουν ή να επισκεφτούν τη γιαγιά τους όποτε το θελήσουν» και διευκρίνισε ότι είναι ψευδείς οι φήμες που ήθελαν την απαγόρευση εισόδου των αδερφών Jackson στο σπίτι, όπου διαμένουν τα παιδιά στο Λος Άντζελες.

«Είναι μια προσπάθεια των δικηγόρων να τραβήξουν την προσοχή από την καταγγελία που κάναμε με τα αδέρφια μου, σχετικά με τη διαθήκη του Michael», δήλωσε ο Randy.

Τα αδέρφια του Michael Jackson εξέδωσαν ανακοίνωση στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, στην οποία αμφισβητούν ότι ο βασιλιάς της ποπ μουσικής τους υπέγραψε ο ίδιος τη διαθήκη του.

Υποστηρίζουν ότι ο αδερφός τους δεν βρισκόταν στο Λος Άντζελες, όπως ισχυρίζονται οι δικηγόροι του, αλλά στη Νέα Υόρκη, επομένως θεωρούν ότι η διαθήκη είναι ψεύτικη.

«Χρησιμοποιούν τα παιδιά για να πιέσουν τη μητέρα μου να πει πράγματα που δεν ισχύουν, για να μιλήσει υπέρ τους. Ξέρουν ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια», δήλωσε ο Randy Jackson και τόνισε ότι το όλο θέμα δεν έχει να κάνει με τα χρήματα αλλά με την ομόνοια της οικογένειάς του.
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ