2012-07-25 02:48:02
Φωτογραφία για «Κατοστάρα» στην Ισπανία
Έγινε το θέλημα του Γκασόλ πραγματικότητα, αφού οι Αμερικάνοι επικράτησαν εύκολα επί των Ισπανών στην Βαρκελώνη με 100 – 78, κάνοντας... το 5x5 στα φιλικά προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο Λονδίνο έδειξε τα δόντια του στην Ισπανία, απέναντι στην οποία πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση μέχρι στιγμής. Στην αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά φτάνοντας στο 22-13 στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο οι ΗΠΑ αντέδρασαν, ισοφάρισαν και έκλεισαν το ημίχρονο με σκορ 48-40 ενώ στην επανάληψη αύξαναν συνεχώς τη διαφορά.

Οι Αμερικάνοι είχαν 13 στα 23 τρίποντα με τον Άντονι να χρίζεται πρώτος σκόρερ με 27 πόντους και 5/8 τρίποντα, τον οποίο ακολούθησε ο ΛεΜπρόν με 25 πόντους. Ο Κέβιν Ντουράντ είχε 13 πόντους.

Για τους Ισπανούς, η αποβολή του Τάισον Τσάντλερ ήταν καταλυτική για να κερδίσουν αρκετές μάχες κάτω από το καλάθι, αφού αυτός ήταν ο μοναδικός καθαρός σέντερ των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα ο Σερζ Ιμπάκα να πετύχει 16 πόντους στο ημίχρονο (άποντος στο δεύτερο μέρος) και ο Πάου Γκασόλ να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 19 πόντους, ενώ ο αδερφός του Μαρκ Γκασόλ δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας ενός μικροτραυματισμού στον δεξιό ώμο.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ