2012-07-25 00:12:27
Φωτογραφία για ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ... ΕΥΚΟΛΑ 0-3 ΤΗ ΦΑΡΕΝΣΕ
Αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με τα φιλικά της Αυστρίας και με του διεθνείς να δίνουν… άλλον αέρα, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Φαρένσε, στο πρώτο του φιλικό στην Πορτογαλία.

Από εύστοχα χτυπήματα πέναλτι προήλθαν τα δύο γκολ των ερυθρόλευκων, με τους Πάντελιτς (39’) και Αμπντούν (80’), ο οποίος πέτυχε και το τρίτο τέρμα των ερυθρόλευκων (89’). Πολύ καλοί οι Φετφατζίδης, Μανιάτης, Φέισα, ενώ δραστήριος ήταν και ο Μήτρογλου.

Διαφορετικός, με διάθεση και με… ιδέες στη δημιουργία, ξεκίνησε ο Ολυμπιακός με μοναδικά νέα πρόσωπα τους Χολέμπας και Φετφατζίδη. Οι ερυθρόλευκοι απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και κυρίως είχαν την κατοχή της μπάλας, πράγμα που ζητούσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Οι Βλαχοδήμος και Φετφατζίδης, αλλάζοντας θέσεις πίσω από τον Πάντελιτς, έκαναν πολύ καλό παιχνίδι, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους παίκτες της Φαρένσε, ενώ σε... ρηχά νερά κυμάνθηκαν για άλλη μια φορά οι Τάτος και Σουμπίνιο, οι οποίοι καθυστερούσαν χαρακτηριστικά την μπάλα.


Το γκολ, που ήρθε από τον Πάντελιτς, από την άσπρη βούλα, προήλθε από την εξαιρετική ενέργεια και… «μπούκα» στην περιοχή του Φετφατζίδη, ο οποίος ανατράπηκε από τον Σαμόες και αυτό ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολλές αλλαγές για τον Θρύλο. Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων επέλεξε να χρησιμοποιήσει σαν… εσωτερικό μέσο τον Ντιόγκο, θέση που μέχρι τώρα κανένας προπονητής δεν είχε δοκιμάσει.

Μπορεί αυτή η κίνηση να μην κέρδισε τις εντυπώσεις, όμως παρόλα αυτά οι ερυθρόλευκοι απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο και με κινητήριους μοχλούς τους Μανιάτη και Αμπντούν έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Η άμυνα δεν απειλήθηκε, ο χώρος της μεσαίας γραμμής ήταν… κερδισμένος, ενώ δημιουργήθηκαν και κάποιες καλές ευκαιρίες. Το γκολ από το πέναλτι του Αμπντούν, αλλά και το λάθος του τερματοφύλακα, ήρθαν απλά για να ολοκληρώσουν την καλή εμφάνιση και να «κλειδώσουν» την φιλική νίκη.

ΦΑΡΕΝΣΕ: Σεράο, Μπαράο, Λουίς Αφόνσο, Φαγιάρδο, Μπερνάρδο, Λόγια, Π. Μάρκες, Φ. Μάρκες, Σιμόες, Πορτέλα, Ντιοπ. Αγωνίστηκαν και οι Φρέιτας, Σόουζα, Τεϊσέιρα, Νίκο, Μπ. Μάρτινς, Φ. Μαγιάρδο, Κορέια, Αντράντε, Ερνάντες, Ιμπραΐμα, Γιουσούφ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ (46’ Μέγιερι), Καραγκούνης (46’ Τοροσίδης), Χολέβας (46’ Ποτουρίδης), Παπάζογλου (46’ Μανωλάς), Σιόβας (46’ Ντιελνά), Μοδέστο (46’ Μανιάτης), Τάτος (46’ Φέισα), Σουμπίνιο (46’ Ντιόγκο), Βλαχοδήμος (46’ Λυκογιάννης), Φετφατζίδης (46’ Αμπντούν), Πάντελιτς (46’ Μήτρογλου).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ