2012-07-24 16:17:36
Φωτογραφία για Βραβεύουν τον Μουρίνιο οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι
Το ανώτατο βραβείο που μπορεί να δώσει η Ένωση αθλητικών δημοσιογράφων της Πορτογαλίας θα λάβει την Παρασκευή (27/7) ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Το ύψιστο βραβείο θα λάβει από τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος με τα επιτεύγματά του έχει ήδη γίνει ο πιο επιτυχημένος προπονητής της χώρας του και γι' αυτό την Παρασκευή θα τιμηθεί.

Από το 1967 και μετά στην Πορτογαλία υπάρχει το βραβείο CNID, το οποίο απονέμει η Ένωση Πορτογάλων αθλητικών δημοσιογράφων. Το εν λόγω βραβείο είναι το πλέον τιμητικό που μπορούν να απονείμουν οι δημοσιογράφοι και ο Μουρίνιο θα το πάρει την Παρασκευή σε εκδήλωση που θα γίνει στο ξενοδοχείο Πεστάνα Παλάς.

Ο 49χρονος μπορεί ακόμα να έχει πολλά χρόνια μπροστά του στην προπονητική, όμως, ήδη τα επιτεύγματά του είναι εντυπωσιακά. Το παλμαρέ του ήδη κοσμούν δύο πρωταθλήματα Πορτογαλίας, ένα κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ, δύο πρωταθλήματα Αγγλίας, ένα κύπελλο, δύο Λιγκ Καπ και ένα Τσάριτι Σιλντ, δύο πρωταθλήματα Ιταλίας, δύο κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ, ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, ένα κύπελλο, ένα ΟΥΕΦΑ (νυν Γιουρόπα Λιγκ) και δύο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ