2012-07-24 15:18:39
Φωτογραφία για ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΕΝΣΕ
Το πρώτο απ' τα τρία φιλικά παιχνίδια που θα διεξαχθούν στην Πορτογαλία, είναι έτοιμος να δώσει την Τρίτη το βράδυ ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Λεονάρτνο Ζαρντίμ θʼ αντιμετωπίσει την Φαρένσε στο «Σάο Λουίς» του Φάρο, με τη σέντρα να γίνεται στις 10 το βράδυ. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί απευθείας απʼ το novasports 1, όπως άλλωστε θα γίνει με όλους τους φιλικούς αγώνες του Ολυμπιακού.

Όπως πριν απʼ τα φιλικά στην Πορτογαλία, έτσι κι στην επαρχία Αλγκάρβε, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δοκίμασε δύο ενδεκάδες στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης, αποκαλύπτοντας τα πλάνα του.

Αρχικώς είχε στην άμυνα τους Τοροσίδη (δεξιά), Ποτουρίδη (αριστερά), Μανωλά, Ντιελνά (στο κέντρο της άμυνας). Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Μανιάτης, Φέισα, έχοντας μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο τον Ντιόγκο. Στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής ήταν οι Αμπντούν (δεξιά), Λυκογιάννης (αριστερά) και στην κορυφή της επίθεσης ο Κώστας Μήτρογλου.


Στη σνέχεια, στην τετράδα της άμυνας ήταν (απʼ τα δεξιά προς τα αριστερά) οι Καραγκούνης, Παπάζογλου, Σιόβας, Χολέμπας, στη μεσαία γραμμή ο Μοδέστο (ως αμυντικός χαφ) με τους Τάτο και Σουμπίνιο να κινούνται μπροστά του, οι Βλαχοδήμος και Φετφατζίδης κάλυπταν τη δεξιά και την αριστερή πτέρυγα, ενώ στην επίθεση χρησιμοποιήθηκε ο Μάρκο Πάντελιτς.

Οι τερματοφύλακες που έχει στη διάθεση του ο Ζαρντίμ είναι οι Μέγερι, Κάρολ και ο νεαρός Γιαννιώτης ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Φαρένσε.

Στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης, το πρόγραμμα έδινε και πάλι έμφαση στην τακτική, με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν κυρίως με την μπάλα. Πέραν αυτού, έκαναν αρκετές ασκήσεις στα τελειώματα στημένων φάσεων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ