2012-07-24 14:53:28
Φωτογραφία για Παρέλαση υπουργών από το Μάξιμου ενόψει Μπαρόζο και τρόικας
Η παρουσία των επικεφαλής της τροικας αλλά και κυρίως του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα δίνουν μόνο ένα σύνθημα για την κυβέρνηση: «τρέχουμε» Γι’ αυτό και τις επόμενες ώρες ο Αντώνης Σαμαράς θα δει τους πάντες! Η συνάντηση με τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και της ΔΗΜΑΡ, Φώτη ΚΟυβέλη θα γίνει στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σήμερα το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τους υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, αναπληρωτή Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τους υφυπουργούς Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη και Ανάπτυξης Νότη Μιταράκη, καθώς και τον οικονομικό του σύμβουλο Γιάννης Μουρμούρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ανακοίνωσε το πρόγραμμα του πρωθυπουργού τις επόμενες μέρες.

Το πρωί της Τετάρτης θα συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού για θέματα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα έχει σειρά συναντήσεων με τους υπουργούς Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, Εργασίας Γιάννη Βρούτση και Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο ενοψει της συνάντησής του με τους εκπροσώπους της τροικας , που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 11 το πρωί.

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι, λόγω του έκτακτου νέου προγράμματος, σύγκληση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας που είχε οριστεί για την Πέμπτη, δεν θα πραγματοποιηθεί και η σύγκληση του οργάνου θα επαναπροσδιορισθεί.
bloglines.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ