2012-07-24 14:48:05
Φωτογραφία για Σήμερα η καινούρια φανέλα, αύριο ο Καραγκούνης
Το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας θα παρουσιαστούν επισήμως οι φανέλες του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η («δεύτερη») ανθρακί, η οποία θα χρησιμοποιείται είτε σε όλους τους εντός είτε σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες του Τριφυλλιού.

Πιθανότατα την Τετάρτη θα γίνει η συνάντηση του Δημήτρη Γόντικα με τον Γιώργο Καραγκούνη για το οικονομικό σκέλος της ανανέωσης της συνεργασίας τους, ενώ στον αέρα παραμένει η παραμονή των Σεϊταρίδη, Ιωαννίδη στην ομάδα.

Στόχος των διοικούντων είναι η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού στη θέση του Κουίνσι, εκτός κι αν ο ίδιος ο Γκανέζος και η Αλ Σαντ ρίξουν τις απαιτήσεις τους ακόμη περισσότερο.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή με έντονο πρόγραμμα, χωρίς φιλικό αγώνα. Το απόγευμα της Κυριακής η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό τη Γλασκώβη για την αναμέτρηση με την Μάδεργουελ, την προσεχή Τρίτη.


Αρνητικός στο ενδεχόμενο να στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας εμφανίστηκε στο μεταξύ ο Γιάννης Αλαφούζος.

Aπαντώντας σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε στο twitter, ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» ανέφερε ότι ο σύλλογος δεν πρέπει να συμπλεύσει με την εκλογή του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, καθώς η Σούπερ Λίγκα αυτή τη στιγμή είναι εχθρική προς τον Παναθηναϊκό.

«Ο πρόεδρος της Super League πρέπει να είναι πρόσωπο που να μην προέρχεται απο τους "αιωνίους", να έχει ηθική υπόσταση και την αποδοχή των πολλών…» τόνισε χαρακτηριστικά.
skai.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ