2012-07-24 09:38:10
Φωτογραφία για «ΑΠΑΝΩΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ»
Έντονη είναι η μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στην Πορτογαλία, στην οποία βρίσκεται από χθες ο Ολυμπιακός για τους φιλικούς αγώνες με Φαρένσε, Μπράγκα και Νιούκαστλ.

Συγκεκριμένα, ο Τύπος στην ιβηρική χερσόνησο αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ραντεβού με διάφορες ομάδες της χώρας προκειμένου να μιλήσουν για συγκεκριμένους παίκτες.

Από την Πόρτο υπάρχει ραντεβού που αφορά τον Φερνάντο Μπελούτσι, ο οποίος δεν προπονείται καθόλου στους «δράκους» και αν δεν πουληθεί σε κάποια ομάδα, τότε θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός. Το προηγούμενο διάστημα οι νταμπλούχοι Ελλάδας είχαν ασχοληθεί με την περίπτωση του στόπερ Σερένο, του χαφ Κάστρο και ο Ζαρντίμ έχει σε εκτίμηση τον νεαρό αμυντικό Αμπντουλάγε.

Χθες, πάντως, στην Πορτογαλία υπήρχε δημοσίευμα και για δύο παίκτες της Γκιμαράες, επίσης με την προοπτική να γίνει συνάντηση τις προσεχείς ημέρες. Το δημοσίευμα αναφέρει τα ονόματα του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού Ροντρίγκο Ντιφέντι, για τον οποίο σημειώνει ότι ο Ζαρντίμ τον ήθελε και στην Μπράγκα και για τον συμπατριώτη του μεσοεπιθετικό Μαρσέλο Τοσκάνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ