2012-07-24 08:57:03
Φωτογραφία για ΟΑΕΔ – VOUCHER Επαγγελματικής Κατάρτισης, ΤΟ ΚΟΛΠΟ GROSSO
Είμαι 42 Ετών, εργάζομαι και ασφαλίζομαι από το 1993 μέχρι πριν από δυο χρόνια πού έπεσα στην ανεργία και άρχισε η συνεργασία μου με τον «ΟΑΕΔ».

Τον Απρίλιο έμαθα για το πρόγραμμα Επιχορήγησης βασικής κατάρτισης στην οποία έτυχα δικαιούχος.

Το πρόγραμμα σε μαθαίνει βασική κατάρτιση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά όλη η διαδικασία αίτησης γίνετε on line μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή , δηλαδή αν ο ΟΑΕΔ ήταν σχολή οδηγών θα μου έλεγε θα σού μάθω να οδηγείς, πάρε το αμάξι και έλα από εδώ.

Με το τέλος της κατάρτισης διάρκειας 1 η 2 μηνών θα δικαιούμουν 500 Ευρώ (το πόσο θα ήταν λιγότερο λόγο φόρου). Το θέμα είναι ότι κόβουν την κάρτα μακροχρόνια ανέργου και μετά, αν το επιθυμείς, εγγράφεσαι απ την αρχή, χωρίς να αναγνωρίζεται η ανεργία σου λόγο της δίμηνης κατάρτισης.

Τα οφέλη για τον ΟΑΕΔ ? , με 500 Ευρώ άπαξ και μία δίμηνη παρακολούθηση του προγράμματος, σε παρουσιάζει για την συγκεκριμένη περίοδο εργαζόμενο !!!

Αν αποδεχθείς το δίμηνο πρόγραμμα και μείνεις άνεργος ύστερα από αυτό (πράγμα σύνηθες πια), χάνεις το δικαίωμα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για τον επόμενο χρόνο, αφού δεν θα θεωρείσαι πια μακροχρόνια άνεργος.

Έτσι λοιπόν μειώνουμε και την ανεργία και τις Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες.

ΟΑΕΔ το μεγαλείο σου.

Ένας μακροχρόνια άνεργος
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ