2012-07-23 17:01:41
Φωτογραφία για Κοντά σε Ούκιτς ο Παναθηναϊκός
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Κροάτη γκαρντ Ρόκο Λένι Ούκιτς βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Πρόταση στον Ρόκο Λένι Ούκιτς έχει καταθέσει οΠαναθηναϊκός και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Ο Κροάτης πλέι μέικερ έμεινε ελεύθερος από την Φενερμπαχτσέ και παρά το γεγονός ότι είχε ενδιαφερθεί για εκείνον «ζεστά» η Μάλαγα, τελικά δεν υπήρξε συμφωνία και παραμένει χωρίς ομάδα.

Για τον Ούκιτς υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Ρωσίας που φέρεται να του προσφέρουν πάνω από 1 εκατ. ευρώ, με την προσφορά τουΠαναθηναϊκού να είναι στις 800.000 τον χρόνο.

Ο Ούκιτς έχει εμπειρία και από το ΝΒΑ όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2008-09/ 2009-10) με τις φανέλες τον Τορόντο Ράπτορς ( 4.2 πόντους κατά μέσο όρο) και των Μιλγουόκι Μπακς (3 πόντους κατά μέσο όρο). Το 2005 είχε γίνει ντραφτ στην θέση 41 από την ομάδα του Καναδά.

Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Τουρκία με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. Φέτος στηνΕυρωλίγκα σημείωνε 11.1 πόντους, μάζευε 2.8 ριμπάουντ και μοίραζε 2.1 ασίστ κατά μέσο όρο στα 28 λεπτά που αγωνιζόταν ανά αγώνα.

Παράλληλα ο Κροάτης πλέι μέικερ έχει περάσει από Μπαρτσελόνα και Ρόμα, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην Σπλιτ.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ