2012-07-23 16:00:17
Φωτογραφία για Τα δεδομένα για Σαλπιγγίδη
Ο Σαλπιγγίδης είχε μυστικό ραντεβού με την Φορτούνα Ντίσελντορφ με τους Γερμανούς να ενδιαφέρονται και για τον Μαλεζά. Η «συμφωνία» του «Σάλπι» με ΠΑΟΚ και ο ρόλος του Σαββίδη στην παραμονή του.

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» αποκάλυψε (δείτε τη φωτογραφία στη photo gallery) το μυστικό ραντεβού του προπονητή της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Νόρμπερτ Μάιερ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, με τον εκπρόσωπο Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά και τον σκάουτερ του γερμανικού συλλόγου, Μαρκ Ουλσχέφερ.

Ο Σαλπιγγίδης είχε συζήτηση με την Φορτούνα στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μαγιόρκα στην Ολλανδία. Σύμφωνα με την «Bild», η ομάδα του Ντίσελντορφ ενδιαφέρεται και για τον Στέλιο Μαλεζά και δεν αποκλείεται να κάνει επίσημη πρόταση αφού παρά τις 16 μεταγραφές της θέλει ακόμα έναν επιθετικό και έναν αμυντικό.

Πάντως, ακόμα δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση στον «δικέφαλο του Βορρά» με την περίπτωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη να υπάρχουν δύο δεδομένα. Πρώτον να δεχτεί την μείωση, περίπου 40%-50%, στην πρόταση του ΠΑΟΚ, αλλά αν του έρθει πρόταση από το εξωτερικό θα αποχωρήσει από την Τούμπα.

Δεύτερον, σε περίπτωση που αναλάβει τα ηνία του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης τότε θα συζητήσει με τον ομογενή επιχειρηματία το συμβόλαιο του.

Αν δεν έχει επίσημη πρόταση από την Φορτούνα ή δεν πάρει τον ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης τότε ο Σαλπιγγίδης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τον δικέφαλο στο στήθος, αλλά με μειωμένο συμβόλαιο.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ