2012-07-23 12:50:06
Φωτογραφία για ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Ο ΓΚΡΕΚΟ
Αφού υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό ο Λεάντρο Γκρέκο, θα ταξιδέψει στο Φάρο προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή. Ο Ιταλός ξεναγήθηκε στο Ρέντη και στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ο Λεάντρο Γκρέκο πέρασε με επιτυχία το πρώτο μέρος των ιατρικών εξετάσεων το μεσημέρι της Κυριακής (22/7), με τον Ιταλό χαφ να φτάνει στην Αθήνα το βράδυ (23:30) του Σαββάτου (21/7) υπό άκρα μυστικότητα.

Ο Λεάντρο Γκρέκο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr", την Κυριακή (22/7) ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τόσο στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας στο Ρέντη, όσο και στο "Γ. Καραϊσκάκης", με τον παίκτη να παίρνει μία πρώτη γεύση από τις εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων.

Αφού υπογράψει ο 26χρονος Ιταλός χαφ το νέο του τριετές συμβόλαιο (έως το 2015) με τους ερυθρόλευκους, στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Πορτογαλία, έχοντας ως τελικό προορισμό την περιοχή Φάρο, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή του Ολυμπιακού, όπου εκεί θα δώσει ορισμένα φιλικά παιχνίδια.

Αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή από τη Ρόμα, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία για την μεταγραφή του Λεάντρο Γκρέκο. Το κόστος θα φτάσει τις 800.000 ευρώ, ενώ το ετήσιο κασέ του Λεάντρο Γκρέκο στις 650.000 ευρώ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ