2012-07-23 09:52:04
Φωτογραφία για ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΤΡΕΛΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΣΙΛΝΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ! *VIDEOS*
Σαν σήμερα στις 23 Ιουλίου του 2008, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έκαναν το μεγάλο «μπαμ» πραγματοποιώντας την υπόσχεσή τους στον κόσμο του Ολυμπιακού, δηλαδή έναν NBAερ στο Θρύλο!

Όπως μα θυμίζε σε δημοσίευμά του το "sday.gr", ο Τζος Τσίλντρες… τάραξε τα ευρωπαϊκά νερά, αφού συμφώνησε με τους ερυθρόλευκους για συνεργασία τριετούς διάρκειας υπογράφοντας το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία της Α1. Έγινε έτσι, ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης όχι μόνο των ερυθρόλευκων, αλλά όλου του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η μεταγραφή του έκανε αίσθηση όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, καθώς η μετακόμισή του, στην ηλικία που την πραγματοποίησε (μόλις στα 25 του χρόνια!), ήταν πρωτοφανής για τα μέχρι τότε δεδομένα. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός φόργουορντ, τότε παίκτης των Ατλάντα Χοκς, υπέγραψε συνολικά συμβόλαιο με απολαβές 20 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια. Επιπλέον, αυτό το ποσό ήταν «καθαρό», από την άποψη ότι μέσα σε αυτό δεν περιλαμβάνονταν τα έξοδα του ατζέντη του, καθώς και αυτά της εφορίας!


Παράλληλα, για να εγκατασταθεί στην Γηραιά Ήπειρο ο άσος του NBA, αρνήθηκε πενταετές συμβόλαιο ύψους 33 εκατομμυρίων δολαρίων, από την ομάδα της Ατλάντα, καθώς η πρόταση των ερυθρόλευκων ήταν σαφέστατα περισσότερο συμφέρουσα.

Το καλοκαίρι του 2010 ο Τσίλντρες αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και επέστρεψε στην πατρίδα του, όπου αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς.

Δείτε βίντεο με το κάρφωμα του Αμερικανού στο τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν στο φάιναλ φορ στο Παρίσι το 2010. Με το καλάθι αυτό ο Τσίλντρες έστειλε το ματς στην παράταση και τελικώς την ομάδα του Πειραιά στον μεγάλο τελικό.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ