2012-07-22 23:34:09
Φωτογραφία για ΑΦΙΣΑ - ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ... 5 ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΛΟΝΔΙΝΟ!
Εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα που έβγαλε η συνεργασία του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού με τον Παναγιώτη Μπιτσάκη της Desolation Photography.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", είναι η αφίσα- δώρο της ομάδας στους τέσσερις κολυμβητές, Σπύρο Γιαννιώτη, Μαριάννα Λυμπερτά, Μάρθα Μάτσα και Στέφανο Δημητριάδη, αλλά και στον αρχιπροπονητή του Ολυμπιακού, Νίκο Γέμελο, που θα πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Επ’ ευκαιρία της αναχώρησης των δύο κολυμβητών του Ολυμπιακού, Μάτσα και Δημητριάδη, οι ερυθρόλευκοι κάνουν ένα δώρο σε αυτούς τους δύο, στον Γιαννιώτη, στη Λυμπερτά και, φυσικά, στον Νίκο Γέμελο. Οι τέσσερις κολυμβητές και ο προπονητής ισοδυναμούν με τους 5 ολυμπιακούς κύκλους γι’ αυτό και στην αφίσα- η οποία παρατίθεται κάτω από τη βασική φωτογραφία, που είναι η ομάδα του Ολυμπιακού που πανηγυρίζει την κατάκτηση του 53ου πρωταθλήματός της στην Τρίπολη- ο καθένας πήρε και από ένα χρώμα.

Αυτή η αφίσα θα δοθεί ως δώρο και στους πέντε, ενώ το έκτο αντίτυπο θα υπογραφεί και από τους πέντε και θα κοσμήσει κάποιον τοίχο στα γραφεία του συλλόγου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ