2012-07-22 20:42:04
Φωτογραφία για Οι πιο σέξι αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου
Άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα παρευρεθούν στο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, όπου πέραν των αγωνισμάτων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και τις σέξι αθλήτριες που θα διαγωνιστούν σε αυτά. Τα καλλίγραμμα σώματά τους είναι αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής και προπόνησης.

Οι αθλήτριες που θυμίζουν μοντέλα έτοιμα να παρελαύσουν στις πασαρέλες, έχουν χύσει πολύ ιδρώτα προκειμένου να προκριθούν στους Ολυμπιακούς και να φέρουν στη χώρα τους το χρυσό μετάλλιο.

Γνωρίστε τις:

Καρολίν Βοζνιάκι - Τένις

Είναι μόλις 22 χρόνων και ήδη έχει γίνει γνωστή για τις αθλητικές της επιδόσεις. Είναι ιδιαίτερα διάσημη στην πατρίδα της τη Δανία και γεννημένη για τα μεγάλα και τα σπουδαία. Θεωρείται μάλιστα μία από τις καλύτερες τενίστριες του κόσμου. Η αγάπη της για τον αθλητισμό βρίσκεται στο DNA της, καθώς και οι δύο γονείς της ασχολούνταν χρόνια με τον αθλητισμό. Ο πατέρας της ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ενώ η μητέρα της εκπροσωπούσε την πατρίδα της την Πολωνία, στο βόλεϊ.

Τζέσικα Ένις - Στίβος

Έχει βάλει ως στόχο το χρυσό μετάλλιο φέτος και όσοι τη γνωρίζουν καλά, είναι σίγουροι πως θα τα καταφέρει. Η 26χρονη Βρετανίδα μάλιστα έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως δεν θεωρεί πως είναι μία ελκυστική γυναίκα. Πειράζει που εμείς έχουμε αντίθετη γνώμη;

Λέριν Φράνκο - Ακόντιο

Όταν δεν ρίχνει το ακόντιο, περπατά στις πασαρέλες. Το modeling είναι η δεύτερη μεγάλη αγάπη της μετά τον αθλητισμό. Μάλιστα έχει θέσει συμμετοχή για «Μις Παραγουάη» και έχει πολλές ελπίδες να πάρει και το χρυσό αλλά και το στέμμα της πιο όμορφης. Μάλιστα η 29χρονη καλλονή είναι το κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας αθλητικών ειδών Nike.

Άνα Ιβάνοβιτς - Τένις

Η ομορφιά της σε αιχμαλωτίζει και το βλέμμα της κρύβει έναν δυναμισμό. Η 24χρονη Σέρβα θα διαγωνιστεί στους φετινούς Ολυμπιακούς και συγχρόνως θα απολαύσει τις βόλτες της στις συνοικίες του Λονδίνου. Άρχισε την ενασχόλησή της με την αντισφαίριση σε ηλικία 5 ετών, ενώ έζησε από κοντά τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ το 1999.

Γελένα Ισινμπάγεβα - Άλμα επί κοντώ

Είναι 30χρονών, με καταγωγή από τη Ρωσία και μεγαλόπνοα σχέδια σε ό, τι αφορά τον αθλητισμό. Εκτός από μία εντυπωσιακή εμφάνιση διαθέτει και 2 χρυσά μετάλλια από τους δύο προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εμείς της ευχόμαστε να γίνουν σύντομα τρία.

Στέφανι Ράις - Κολύμβηση

Οι πισίνες έχουν γίνει το δεύτερο σπίτι της. Λατρεύει να γυμνάζεται ατελείωτες ώρες μέσα στο νερό ενώ από ότι μαθαίνουμε στην προσωπική της ζωή είναι αρκετά άτακτη. Δικαιολογείται βέβαια λόγω του νεαρού της ηλικίας της. Είναι μόλις 24 ετών και έτοιμη να μαγέψει τα πλήθη στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Βικτόρια Πέντλετον - Ποδηλασία

Η Βρετανίδα Ολυμπιονίκης που πήρε το χρυσό μετάλλιο στην ποδηλασία τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, δεν είναι ασυναγώνιστη μόνο στην ορθοπεταλιά. Η Βικτόρια είναι όμορφη, σέξι και σίγουρη πως θα σηκώσει το χρυσό και πάλι, αυτή τη φορά στο Λονδίνο. Έχει βάλει στόχο να κάνει την πατρίδα της υπερήφανη και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να τα καταφέρει.

Φραντσέσκα Πιτσινίνι - Βόλει

«Ξέρει να πετάει πολύ καλά το μπαλάκι» η φλογερή Ιταλίδα, η οποία έχει ήδη εκπροσωπήσει την Ιταλία σε 3 Ολυμπιακούς Αγώνες. Μάλιστα δεν δίστασε στο παρελθόν να τα πετάξει όλα έξω προς χάριν του κοινού της. Ο φωτογραφικός φακός της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και εκείνη από την πλευρά της τον ανταμείβει και με το παραπάνω.

Μίστι Μέι Τρέινορ - Beach volley

Η 34χρονη αθλήτρια του beach volley αναμένεται να φέρει κύμα καύσωνα στο συννεφιασμένο Λονδίνο. Πειθαρχημένη και δυναμική πάει για την πρωτιά με τις ευλογίες όλης της Αμερικής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σεξ απίλ της δεν θα περάσει απαρατήρητο από το κοινό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μέλανι Άνταμς - Άλμα επί κοντώ

Θεωρείται μία από τις πιο «καυτές» αθλήτριες της Αυστραλίας. Σε κάθε της εμφάνιση η όμορφη αθλήτρια φροντίζει να αναδεικνύει τα προσόντα της με το προκλητικό ντύσιμό της και να ανεβάζει τη θερμοκρασία του ανδρικού πληθυσμού στα ύψη. Η ίδια έχει προπονηθεί σε εντατικούς ρυθμούς και δηλώνει πανέτοιμη για τη νίκη.
newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ