2012-07-22 14:29:11
Φωτογραφία για Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Γκρέκο
Χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Λέαντρο Γκρέκο. Περνάει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Λεάντρο Γκρέκο, έφτασε πριν λίγες ώρες στην Αθήνα και στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που ήρθε στον Ολυμπιακό.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα και σε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είναι μία ομάδα που γνωρίζω καλά, μία ομάδα που κατακτά κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και αυτό ήταν το κίνητρο για μένα.

Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα. Ξέρω την νέα μου ομάδα και πόσο μεγάλη είναι.

Θα δώσω τα πάντα για να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πετύχουμε όλους του στόχους μας", είπε ο Ιταλός χαφ στην 'Sportday'. Στη συνέχεια αποχώρησε από το "Ελ. Βενιζέλος" για γνωστό ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Συγγρού ώστε να διαμείνει και σύντομα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Εφόσον όλα πάνε καλά θα κατευθυνθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Καστέλα του Πειραιά ώστε να υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Οι Πειραιώτες θα ξοδέψουν στους Ρωμαίους το ποσό των 800.000 ευρώ για την μεταγραφή του Λεάντρο Γκρέκο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ