2012-07-22 12:51:47
Φωτογραφία για ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΙΖΑΡΟ... ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον μεταγραφική του προγραμματισμό, με στόχο να ενισχύσει περισσότερο τη μεσαία γραμμή και να βρει έμπειρο στόπερ.

Για το κέντρο υπάρχουν ακόμη δύο ονόματα για τα οποία γίνεται... «παιχνίδι». 'Οπως αναφέραμε και νωρίτερα το νέο όνομα που "παίζει" είναι του Σέρβου Νεμάνια Μάτιτς, του πανύψηλου χαφ της Μπενφίκα που προτάθηκε στον Ολυμπιακό και εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση απόκτησής του, ως δανεικό με οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα του "pamesports.gr", ο Ολυμπιακός θα επανεξετάσει την πιθανότητα να αποκτήσει τον διεθνή Χιλιανό Νταβίντ Πιζάρο της Ρόμα, έναν παίκτη που ήθελε πολύ πέρσι και ίσως φέτος έχει την ευκαιρία να τον αποκτήσει, λόγω των καλών σχέσεων που έχει πλέον με την ιταλική ομάδα και τον μάνατζερ του 32χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει επαφές για κεντρικό αμυντικό, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας άνθρωπος της διοίκησης θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να προχωρήσει επαφές για έναν παίκτη που έχει ζητήσει ο Ζαρντίμ, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ