2012-07-22 00:21:00
Φωτογραφία για ΜΕ ΓΚΟΛ ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ Η ΚΕΡΚΥΡΑ
Με το δεξί μπήκε στη νέα σεζόν η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», στον πρώτο τους φετινό φιλικό αγώνα, επικράτησαν με 2-0 της Μικτής Ευρυτανίας, στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

Τον... σεφτέ για την κερκυραϊκή ομάδα, έκανε στο 10' ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, ο οποίος αγωνίζεται στην Κέρκυρα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, με πλασέ από το ύψος του πέναλτι και μετά από ωραίο κόψιμο του Τσοκάνη από αριστερά. Ενώ με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο (σέντρα απ' το φτερό και τελείωμα -με το κεφάλι, αυτή τη φορά- μέσα από την περιοχή), 12 λεπτά αργότερα (22'), ο Διαμαντόπουλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, ο Μάντζιος παρέταξε τους Φαίακες σε διάταξη 4-3-3, με τον Αναστασόπουλο κάτω απ' τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας τους Ζουμπουλάκη (δεξιά) και Αρμένη (αριστερά), κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ζιάμπαρη, Πετρούση, τριάδα στη μεσαία γραμμή τους Νάστο (κόφτης), Ηλιάδη, Καραπέτσα, στο αριστερό φτερό της επίθεσης τον Τσοκάνη, στο δεξί τον Βασιλόγιαννη και στην κορυφή τον Διαμαντόπουλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ