2012-07-22 00:01:15
Φωτογραφία για ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ
Η απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού είναι μία από τις βασικές μεταγραφικές προτεραιότητες του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό με τις εξελίξεις να δρομολογούνται αρκετά σύντομα.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων έχει αρκετούς κεντρικούς αμυντικούς στην λίστα του, με τους Εβέρτον και Σερένο να παραμένουν ψηλά σε αυτήν. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", οι εξελίξεις δεν θ' αργήσουν να... τρέξουν και προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο Ζαρντίμ θέλει να κλείσει έναν ιδιαίτερα αξιόπιστο αλλά με αρκετές αγωνιστικές παραστάσεις στόπερ. Το ζήτημα αυτό πρόκειται να έχει διευθετηθεί το αργότερο μέχρι τις πρώτες μέρες του Αυγούστου με τις επαφές του Ζαρντίμ με την διοίκηση να είναι διαρκείς.

Στο δημοσίευμα μάλιστα τονίζεται ότι όσο δεν κλείνει ο Μέλμπεργκ σε ομάδα τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες ο Ολυμπιακός ν' ασχοληθεί ξανά μαζί του, αν και στο Λιμάνι ξεκαθάριζαν πρόσφατα ότι αυτή η πόρτα έχει κλείσει οριστικά. Από την άλλη δεν θα πρέπει ν' αποκλειστεί ο έμπειρος Σουηδός στόπερ να σταματήσει το ποδόσφαιρο, εάν δεν βρει αυτό που θέλει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ