2012-07-21 23:44:19
Φωτογραφία για έκρηξη στο διαμέρισμα του μακελάρη του Ντένβερ
Έκρηξη στο σπίτι του 24χρονου μακελάρη, που σκόρπισε τον θάνατο στο Ντένβερ, του Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών, σκοτώνοντας 12 ανθρώπους και τραυματίζοντας 50. Η αστυνομικοί προσπαθούσαν να μπουν στο σπίτι του, που ήταν παγιδευμένα με εκρηκτικά Ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών της αστυνομίας κατάφερε να πραγματοποιήσει ελεγχόμενη έκρηξη με αποτέλεσμα να καταστραφούν τα καλώδια στο παγιδευμένο με εκρηκτικά διαμέρισμα.

Οι αρχές πιστεύουν πως τώρα μπορούν να εισέλθουν στο διαμέρισμα του Τζέιμς Χολμς, δήλωσε ο υπαστυνόμος Κάσιντι Κάρλσον της αστυνομίας της Ορόρα.

"Είχαμε επιτυχία στην εξουδετέρωση ενός δεύτερου εκρηκτικού μηχανισμού", είπε ο Κάρλσον. "Αν και δεν είμαστε σίγουροι, ελπίζουμε ότι έχουμε εξαλείψει τις μεγαλύτερες απειλές οι οποίες απέμεναν. Δεν θα το ξέρουμε αυτό έως ότου εισέλθουμε στο διαμέρισμα".

"Υπάρχουν ακόμη όλων των ειδών οι κίνδυνοι μέσα στο διαμέρισμα", είπε ο Κάρλσον. "Θα παραμείνουμε εδώ για ώρες για να συλλέξουμε στοιχεία και να μετριάσουμε αυτούς τους κινδύνους."
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ... ΓΚΟΛΑΡΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ... ΓΚΟΛΑΡΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ