2012-07-21 22:54:15
Φωτογραφία για ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΑΡΟΥ
Τα ονόματα των Γιάννη Σκόνδρα και Ιονούτ Σαπουνάρου εξακολουθούν να βρίσκονται στην ατζέντα του Ολυμπιακού για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο Ο μεταγραφικός «μηχανισμός» των ερυθρόλευκων μπορεί να κινείται γύρω από την μεταγραφή του Λεάντρο Γκρέκο, αλλά και την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής μ' έναν παίκτη, που θα διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του ηγέτη, ωστόσο, στο Λιμάνι δεν έχουν ξεχάσει και κάποιες άλλες σημαντικές παραμέτρους.

Μία από αυτές αφορά την πιθανότητα η ομάδα να χρειαστεί επειγόντως ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει για το εξωτερικό ο Βασίλης Τοροσίδης!

Στη διοίκηση του Ολυμπιακού φροντίζουν να είναι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή και σύμφωνα με δημοσίευμα του "katimagiko.gr", πάντα υπάρχουν στα υπόψη οι περιπτώσεις του αρχηγού του Ατρομήτου Γιάννη Σκόνδρα, αλλά και του δεξιού μπακ - χαφ της Πόρτο Ιονούτ Σαπουνάρου.

Ο πρώτος θεωρείται μια από τις πλέον ελκυστικές περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά, ενώ σε ό,τι αφορά τον Σαπουνάρου, ο Ρουμάνος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή των «Δράκων» Περέιρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ