2012-07-21 19:15:15
Φωτογραφία για Προκαλεί με εξώφυλλο η Charlize Theron
Η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Μ.Fassbender Το εξώφυλλο του περιοδικού W «κοσμούν» η Charlize Theron και ο Michael Fassbender, στα πλαίσια της νέας τους ταινίας «Prometheus» που έκανε πρεμιέρα στις αρχές Ιουνίου. 

Το κινηματογραφικό ζευγάρι παίρνει προκλητικές πόζες σε μία φωτογράφιση «επιστημονικής φαντασίας» στο φακό του Mario Sorrenti.

 

Η Theron και ο Fassbender κατά τα λεγόμενα τους δέσανε πολύ στις πρόβες του «Prometheus». Δήλωσαν άνετοι τόσο στις γυμνές σκηνές, όσο και στις σκηνές θανάτου. Η Theron μάλιστα επεσήμανε ότι ο Fassbender είναι από τους λίγους ηθοποιύς με τους οποίους ένιωσε τόσο άνετα στις ερωτικές σκηνές.

 

Η ταινία, την οποία σκηνοθετεί ο Ridley Scott, έχει να κάνει με μια ομάδα επιστημόνων και εξερευνητών οι οποίοι ξεκινούν ένα συναρπαστικό ταξίδι. Στο ταξίδι αυτό βάζουν σε δοκιμασία τα φυσικά και πνευματικά τους όρια, ενώ θα βρεθούν σε έναν μακρινό κόσμο, όπου θα ανακαλύψουν τις απαντήσεις στα πιο σημαντικά ερωτήματα και στο μυστήριο της ζωής.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ