2012-07-21 15:55:03
Φωτογραφία για Είχε αγοράσει 6.000 σφαίρες ο μακελάρης του Ντένβερ
Οι έντεκα από τους 70 ανθρώπους που τραυμάτισε ένοπλος μέσα σε έναν κινηματογράφο στο προάστιο Ορόρα της πόλης Ντένβερ στην πολιτεία Κολοράντο κατά... την διάρκεια μιας μεταμεσονύκτιας πρώτης προβολής της νέας ταινίας με τον «Μπάτμαν» παραμένουν ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας στην Ορόρα, Νταν Όουτς, είπε ότι από τα 70 θύματα, 12 υπέκυψαν στα τραύματά τους, ενώ από τους 58 τραυματίες, οι 30 νοσηλεύονται.

Στο μεταξύ, ο δράστης είχε αγοράσει νομίμως διαδικτυακά τους τελευταίους δυο μήνες πάνω από 6.000 σφαίρες και φυσίγγια, όπως δήλωσε χθες ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον Νταν 'Οατς, αρχηγό της αστυνομίας στο προάστιο Ορόρα, ο Τζέιμς Χολμς είχε αγοράσει τα πυρομαχικά, αλλά και τέσσερα όπλα, από τοπικά καταστήματα, νομίμως.

Ο Όατς πρόσθεσε ότι ανάμεσα στα όπλα που αγόρασε ο Χολμς είναι και πολλοί γεμιστήρες για το τουφέκι που χρησιμοποίησε, ανάμεσά τους ένας γεμιστήρας 100 σφαιρών, που βρέθηκε στον τόπο της επίθεσης.

«Εμπειρογνώμονες μού εξήγησαν ότι με τον γεμιστήρα αυτόν, μπορούσε να ρίξει 50 με 60 σφαίρες το λεπτό», τόνισε ο αρχηγός της αστυνομίας.

lamiareport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ