2012-07-21 13:06:02
Φωτογραφία για Βάλτε χρώμα στο μακιγιάζ σας!
Μπορεί το καλοκαίρι να μην είναι η ιδανική εποχή για βαρύ μακιγιάζ, όμως ακόμα και με τη ζέστη οι περισσότερες από εσάς θέλουν να δείχνουν όμορφες και ελκυστικές. Λοιπόν κορίτσια, αφού ούτε και το καλοκαίρι αποχωρίζεστε το μακιγιάζ σας, τουλάχιστον φέτος να είστε τολμηρές και να κάνετε αυτό που προστάζει η μόδα. Τι; Να βάλετε χρώμα!!!!

Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα στα κόκκινα και κοραλί κραγιόν, τα ζεστά ροζ μανό, τις πορτοκαλί σκιές και το έντονο κοραλί ρουζ. Φυσικά όλα αυτά με μέτρο για να μην καταλήξετε καλοκαιριάτικα να μοιάζετε με καρνάβαλο.

Διαλέξτε ένα λαμπερό χρώμα για το καπάκι του ματιού σας

Επιλέξτε λεπτές σκιές που μπορείτε να τις απλώσετε εύκολα για να δείχνουν τα μάτια σας λιγότερο κουρασμένα. Για να είναι πιο σικ η εμφάνισή σας απλώστε τη σκιά με φορά από τη βάση των βλεφαρίδων προς τα πάνω. Αν είστε ανοιχτόχρωμη βάλτε μόνο ένα λεπτό στρώμα κι αν είστε σκουρόχρωμη λίγα παραπάνω.


Επιλέξτε έντονα μεταλλικά χρώματα

Για να μαλακώσετε λίγο το έντονο χρώμα στα μάτια σας, μπορείτε να βάλετε σκιές που έχουν χρυσή ή ασημί βάση για μια πιο χαλαρή εμφάνιση την ημέρα.

Πειραματιστείτε με μια τολμηρή γραμμή eyeliner

Αν είστε λίγο πιο συντηρητική, μπορείτε να κάνετε την ανατροπή βάζοντας ένα μπλε ή πορτοκαλί eyeliner και μετά να απλώσετε μια σκιά σε πιο ουδέτερους τόνους.

Τολμήστε με το ρουζ σας

Κάντε ένα βήμα παραπάνω και βάλτε ένα πιο έντονο ρουζ. Για τις πιο ανοιχτές επιδερμίδες ιδανικά είναι τα φωτεινά ροζ, ενώ οι πιο μελαχρινές επιδερμίδες καλό είναι να επιλέξουν ρουζ σε κοραλί αποχρώσεις. Καλό είναι να απλώσετε στο πρόσωπο και το μπούστο σας τερακότα για να μην είναι πολύ έντονη η αντίθεση και να βάλετε το ρουζ στα μήλα του προσώπου σας.

Για να δείχνετε δροσερή

Για να δείχνετε δροσερή και λαμπερή μπορείτε να βάλετε λήγη λάμψη στα μάγουλα και στα χείλη σας με λίγη πούδρα.

Προτιμείστε το ροζ για τα χείλη σας

Τα ζεστά ροζ χρώματα στα κραγιόν είναι το απόλυτο must για το καλοκαιρινό μακιγιάζ. Προτιμήστε τα κι εσείς για ένα σαγηνευτικό και λαμπερό χαμόγελο.

Κρατήστε το χρώμα σας πλούσιο και λαμπερό

Για εσάς που θέλετε το κραγιόν σαν να μην έχει ματ υφή, μπορείτε να επιλέξετε ένα λαμπερό ροζ και στο κέντρο των χειλιών σας να βάλετε λίγο διαφανές ή ροζ gloss. Τα χείλη σας θα γίνουν ζουμερά και για… φίλημα.

Για εσάς που δεν είστε λάτρης των κραγιόν

Υπάρχει λύση. Μπορείτε να απλώσετε στα χείλη σας ένα lip balm σε κοραλί ή ροζ απόχρωση και να έχετε και χρώμα, αλλά και αντηλιακή προστασία.

Όλο το ουράνιο τόξο στα νύχια σας

Κορίτσια αν όλα τα παραπάνω δε σας ψήνουν, μη διστάσετε να βάλετε χρώμα στα νύχια σας. Κοραλί, φούξια, κόκκινα, κίτρινα, πράσινα, μπλε ηλεκτρίκ, όλα παίζουν και όλα είναι μέσα στη μόδα, απλά τολμήστε τα.
star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ