2012-07-21 12:57:56
Φωτογραφία για «Εξαγωγέας» γυναικών για σεξουαλική εκμετάλλευση η Βουλγαρία...Η απολογητική δήλωση του υπουργού Εσωτερικών της Βουλγαρίας.
Ποιο είναι το καθαρό μηνιαίο κέρδος για τον προαγωγό Απολογητική δήλωση του υπουργού Εσωτερικών της Βουλγαρίας. «Το καθαρό κέρδος για έναν μήνα για τον προαγωγό από μια γυναίκα, η οποία έχει διακινηθεί παράνομα σε χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης με σκοπό την σεξουαλική της εκμετάλλευση είναι 18.000 ευρώ».

Στη δήλωση αυτή προέβη στην Βουλγαρική Ραδιοφωνία, ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Τσβετάν Τσβετάνοφ, μιλώντας στη διάσκεψη με θέμα «Η καταπολέμηση του σωματεμπορίου και της πορνείας – βουλγαρικές και ευρωπαϊκές προοπτικές» στη Σόφια.

«Δυστυχώς, η χώρα μας εξακολουθεί να είναι «εξαγωγέας» γυναικών με σκοπό σεξουαλική εκμετάλλευση στην Ολλανδία, Βέλγιο και Γερμανία», είπε ακόμα ο κ. Τσβετάνοφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο η πρόληψη παίζει σπουδαίο ρόλο κατά της παράνομης διακίνησης ατόμων. «Η Βουλγαρία εκπόνησε κατά τα τελευταία 3 χρόνια σημαντικά στρατηγικά έγγραφα στον τομέα αυτόν. Έχουμε επίσης αποτελεσματική συνεργασία με τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις ΗΠΑ», επεσήμανε ο υπουργός Εσωτερικών.
voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ