2012-07-21 09:52:13
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ «3ΑΡΙ» ΚΑΙ Ο... ΝΤΟΡΣΕΪ!
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει τις επόμενες μεταγραφικές του κινήσεις και μετά την απόκτηση του Δημήτρη Μαυροειδή, δίνει βάρος στον αντικαταστάτη του Κέσελ αλλά και την υπόθεση του Τζόι Ντόρσεϊ.

Τα χρονικά περιθώρια για τον Τζόι Ντόρσεϊ, έχουν αρχίσει και στενεύουν, αφού είναι δεδομένο ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα θέλει στην αρχή της προετοιμασίας να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Μάλιστα αφού η Εθνική δεν έχει υποχρεώσεις και όλοι οι διεθνείς θα είναι παρόντες, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι τότε και τα ζητήματα των ξένων παικτών.

Ο Ντόρσεϊ θα εξαντλήσει τα περιθώρια που έχει για να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και φαίνεται ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης δεν είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν για... πάντα. Εκτός αυτού παρουσιάζεται διαφορά και στο οικονομικό (ο Αμερικανός σέντερ ζητάει 800.000 δολάρια, ο Ολυμπιακός του προσφέρει 500.000), με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται να αρχίσουν στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις για την θέση του σέντερ.


Από κει και πέρα ανοιχτό παραμένει και το ζήτημα του αντικαταστάτη του Μάρκο Κέσελ και όπως όλα δείχνουν ο παίκτης που θα πλαισιώσει τον Κώστα Παπανικολάου στην θέση «3» θα είναι Αμερικανός, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέες συζητήσεις ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τον Κέσελ, από την στιγμή που ο Σέρβος παραμένει ελεύθερος.

Στον Ολυμπιακό θέλουν ακόμα έναν Έλληνα ψηλό στο ρόστερ και είναι δεδομένη ότι επιθυμία του Γιώργου Μπαρτζώκα αυτός να είναι ο Βασίλης Καββαδάς. Ο νεαρός σέντερ αποτελεί προτεραιότητα για τους ερυθρόλευκους αλλά από την στιγμή που ο Πανιώνιος ζητάει ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ, δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός, καθώς το ποσό κρίνεται υπερβολικό. Επομένως εξετάζονται άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Γάιου Σκορδίλη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ