2012-07-21 06:41:09
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, μίλησε στο "sport-fm.gr" στο «Ελ. Βενιζέλος» και πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό, αρχικά τη Λισαβόνα και αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις ως τεχνικός των ερυθρόλευκων.

Αφού, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, προσπάθησε να κρύψει την αγωνία του για τις πυρκαγιές που μαίνονται στην πατρίδα του, που ήταν και η αιτία για την εσπευσμένη επιστροφή του, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανεένα μικρό σχόλιο για την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

Παρότι λίγο καιρό στο Λιμάνι, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ετοιμάζεται να διανύσει ξανά το δρομολόγιο Ελλάδα-Πορτογαλία και τούμπαλιν. Τούτη τη φορά για να συμπαρασταθεί στους δικούς του ανθρώπους στη Μαδέιρα, η οποία πλήττεται από φωτιές. Ουσιαστικά για να διαπιστώσει ότι όλοι είναι καλά, ενώ όπως είπε: «Τον επόμενο μήνα θα έρθει και η οικογένειά μου εδώ».

Πάντως από τη Δευτέρα στην πατρίδα του θα βρίσκεται και η αποστολή του Ολυμπιακού, προκειμένου να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. «Έχουμε κλείσει κάποια δυνατά φιλικά. Με Φεϊρένσε, Μπράγκα και Νιούκαστλ, αργότερα θα αντιμετωπίσουμε τη Μάλαγα στο γήπεδό μας (Καραϊσκάκη) και τη Νάπολι στην Ιταλία», ανέφερε για τα φιλικά προετοιμασίας.


Ο Ζαρντίμ μοιάζει ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχει συναντήσει ως τώρα, και παράλληλα αφημένος στα σίγουρα χέρια της διοίκησης όσον αφορά τη συμπλήρωση των κομματιών που λείπουν από το ερυθρόλευκο παζλ.

«Όλα είναι εντάξει», αντιδρά με χαμόγελο καθώς ετοιμάζεται για αναχώρηση, πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ