2012-07-21 01:51:34
Φωτογραφία για Συμφώνησε και μένει στον Παναθηναϊκό ο Καραγκούνης
Ο Γιώργος Καραγκούνης αναμένεται να φοράει και τη νέα σεζόν τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος καθώς συμφώνησε να παραμείνει και το μόνο που απομένει να διευθετηθεί είναι το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Στην ομάδα της καρδιάς του αναμένεται να συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά ο Γιώργος Καραγκούνης μετά το νέο ραντεβού που είχε την Παρασκευή το βράδυ με τον Κώστα Ελευθεράκη.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού διαμήνυσε για άλλη μια φορά στον "Κάρα" τη δεδομένη θέληση της διοίκησης να παραμείνει η σημαία στον ιστό της ενώ από την πλευρά του και ο "Τυπάρας" επανέλαβε και αυτός την θέληση του για να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Ανάμεσα στις δυο πλευρές υπήρξε σύγκλιση απόψεων και όλα μπορούμε να πούμε ότι κύλησαν θετικά και δείχνουν πως ο "Κάρα" θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Κάτι που έλεγε και ο ίδιος μετά το τέλος της επαφής με τον Κώστα Ελευθεράκη μιλώντας με δικούς του ανθρώπους.


Αυτό που πρέπει να διευθετηθεί τώρα είναι το οικονομικό κομμάτι, δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο για τον "Τυπάρα", όσο ο ρόλος του στην ομάδα και για αυτό το λόγο ο Καραγκούνης θα τα πει την Δευτέρα απευθείας με τον Δημήτρη Γόντικα. Δεν αποκλείεται μάλιστα το παρών να δώσει και ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος θέλει να τελειώσει αυτό το θέμα άμεσα και μάλιστα θετικά.

Βέβαια από μόνο του το γεγονός ότι οδηγούμαστε σε ένα ακόμη ραντεβού σαφώς και δείχνει την πρόθεση του "Κάρα" να παραμείνει αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να μιλήσει με τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ.

Οπότε από τη στιγμή που θα ξεπεραστεί και το οικονομικό ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα.

Τα τυπικά για Κατσουράνη

Εν τω μεταξύ το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ ο Κώστας Κατσουράνης για να υπογράψει την μείωση που είχε αποδεχθεί εδώ και σχεδόν είκοσι μέρες. Κάτι καθαρά διαδικαστικό το οποίο όμως έπρεπε να γίνει. Ο "Κατσούρ" από Δευτέρα θα τεθεί και αυτός στην διάθεση του Φερέιρα ξεκινώντας και αυτός προετοιμασία με την πράσινη φανέλα.

Τη Δευτέρα ο Φορναρόλι

Σε ότι έχει να κάνει τέλος με τον Μπρούνο Φορναρόλι οι πράσινοι περιμένουν ένα χαρτί προκειμένου να ολοκληρώσουν την μεταγραφή και να προβούν στην σχετική ανακοίνωση. Κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει την Δευτέρα. Ο 24χρονος άσος όμως το Σάββατο αναμένεται να δώσει το παρών στη Παιανία και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΙ Η Π@ΥΤΣΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΙ Η Π@ΥΤΣΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ